14. helmikuuta 2015

Kukonaskel-kynnet

OMG NailStrips tarjosi parit kokokynnen tarrat testiin ja posti toi ne tuoksuvassa pinkissä kuoressa reilussa viikossa sähköpostiviestistä. Tarrat tulivat jenkeistä ja toimitus oli siihen nähden nopea - kuorta tosin oli auottu toisesta reunasta, liekö innokkaan tullin vai paikallisen posteljoonin mielenkiinnosta. Oletettavasti kaikki tuotteet olivat kuitenkin tallessa :)

Tunnustan, että vaikka jostain goodie bagista olen joskus saanut kokokynnen tarrat, en ole koskaan niitä aiemmin kokeillut. Minulla on ollut skeptinen suhtautuminen niihin, en ole uskonut, että tarroilla saa tarpeeksi siistinnäköistä jälkeä, kun kokokynnen decalitkin harvoin onnistuvat. Kunnes nyt sitten jouduin hylkäämään nyrpistelyni ja totemaan, että hitsivie, nämähän toimivat!


Kukonaskel (Houndstooth) etenkin mustavalkoisena on tekstiileistä ja muodista tuttu kuviointi, enkä ikinä onnistuisi tekemään sitä kynsille käsinmaalattuna. Ta-daa, idioottihelppo kukonaskel-kuosi täydellisenä, leviämättömänä ja ei-niin-itsestäänselvän-tarrannköisenä!


Arvatenkin nämä kokokynnen tarrat ovat jäätävän isokokoisia niin pituudessa kuin leveydessäkin, että trimmaamaanhan niitä joutuu reilusti. Vaikein osuus olikin leikata täysin kynsinauhan kaaren muotoinen pala, mutta siitä eteenpäin kiinnittäminen sujui helposti, kun ylimenneen tarran saa viilattua pois. Tarra on tarpeeksi ohutta, mutta jykevää, että sitä saa rauhassa hinkata kynttä vasten tasoittumaan. Keskisormen tarra kupristeli aavistuksen kaarevimmasta kohdasta, mutta päällyslakan kanssa sitä tuskin huomaa. Olen tosi tyytyväinen!

OMG:n kynsitarrat vaikuttavat tämän kokemuksen perusteella hyvälaatuisilta, mutta minua harmittava juttu heidän putiikissaan on valikoiman pienuus - tai ehkä saatavilla olevian tuotteiden tyyli ei vain iske. Ja hinta... yhdet tarrat maksavat tämän hetkisellä kurssilla 7 €, jolla saisi jo kohtuuhyvän kynsilakan hankittua.


Kynsitarrat OMGNailStrips*
Punainen lakka Peggy Sage - 267 Red Tribute*

*saatu blogia varten, PeggySage saatu Meikit Heavenilta


Ovatko kokokynnen tarrat tuttuja?
Mistä löytää parhaat?

Ps. Peggy Sage yllätti taas... Swatchipostaus tulossa erikseen.

5 kommenttia:

 1. Mullakin olisi kokeiltavana näitä OMG:n tarroja, mutta edellisen kerran kun olen mitään koko kynnen tarroja kokeillut niin jäi vaan ärsyttämään! :D Tuo muotoon leikkaaminen ei ole yhtään oma homma. Kynnet on kuitenkin todella onnistuneet ja ihan erilaiset mitä yleensä on sulta totuttu näkemään :)

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja eipä ole tullut mieleen että tarroista vois leikata jotain kuvioa,jos ei halua kokonaisena kynnelle =)

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi hienot, tykkään! Värien puolesta käyvät melkeinpä sellaiseksi rokimmaksi tulkinnaksi ystävänpäivästäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Upeat kynnet! Luulen, että kuori on tarttunut tullissa koiran haaviin tuoksun vuoksi:)

  VastaaPoista
 5. Vaude, upean tyylikäs lopputulos! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3