19. helmikuuta 2015

#ablecs15 Week 2: Shades Of Grey

Toisen #ablecs15 haasteviikon aiheina nähdään Matched To An Outfit ja Shades of Grey. Harmaa-aiheen nimi lähentelee tottakai juuri ensi-iltansa saanutta kohuleffaa, mutta eipähän tätä aihetta tarvitse leffan teemojen mukaan tulkita. En ole kyllä ihan perillä koko elokuvasta saati kirjoista, mutta jotain kohinaa näyttäisi olevan ilmoilla. Koska en omista 50 harmaan kynsilakan sävyä, jouduin turvautumaan yhden harmaan lisäksi valkoiseen ja beigeen taittavaan off-white-sävyyn.


Halusin kokeilla ensimmäistä kertaa kuivamarmorointia, inspiksenä ihan valitsemieni lakkojen sävyt. Ne toivat mieleen lakritsajätskin ja sainkin mielestäni sulaneen jäätelönnäköiset kynnet aikaiseksi :D Kuivamarmorointi oli helpompaa kuin luulin, vaikka jäljestä ei tietty saa niin näyttävää kuin vesimarmoroinnilla. Koetin saada tummanharmaasta enemmän eri sävyjä esiin tikulla pyörittelemällä ja sekoittelemalla sävyjä keskenään.

Jostain syystä nämä kynnet keräsivät myös live-kehuja, vaikka teknikaaltaan ovatkin niin iisit. Eipähän se tietysti manikyyrin kauneuteen katso, vaikka olisikin ihan vain yksivärinen lakka.


Lakritsakynsiin käytin:
Valkoinen creme Gina Tricot
Vaalea Beige/Off-white Color Club Who Are You Wearing?
Tummanharmaa shimmer Essie Cashmere Bathrobe2 kommenttia:

  1. Oijoi, nää tosiaan näyttää ihan sulaneelta lakritsijätskiltä! Arvaa vaan alkoiko tehdä mieli :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3