12. tammikuuta 2014

vuoden top10 kynsilakat

Listasin kymmenen lempparilakkaani, jotka ovat päätyneet huomaani vuonna 2013. En mitenkäänpäin osaa laittaa näitä parhausjärjestykseen ja moni lakoista on jäänyt mieleen jonkun erityisominaisuuden takia, joten kruunasin lakat jollain häröllä tittelillä numeroinnin sijaan :)

Vuoden Väri: Color Club - Electro Candy
 Kokoelma: Color Club Electro Candy (Summer 2009)

Kun on kyse kynsilakoista, minä olen niitä pinkkejä tyttöjä. Electro Candy on todellinen neon kylmään taittava hotpinkki, aivan täydellisen smoothisti levittyvällä koostumuksella, joka ei ole tippaakaan paksuutunut. Joukossa aavistus hopeista shimmeriä. Se "autiosaarilakka". Tämän hetken paras.  


Vuoden Musta: EFFECT Nail Design Kit   
Kokoelma/Pakkaus: EFFECT Nail Design Kit - The Perfect Escape tai Groove  

Superkiiltävä, jo yhdellä kerroksella peittävä intensiivinen lakritsamainen musta, josta kaiken hyvän lisäksi löytyy mikrokokoinen koristelukärki. Levittyy iisisti ja pigmenttiä riittää.


Vuoden Hiekka: IsaDora Sugar Crush -
 Pool Crush, Gold Crush ja Sky Crush
Kokoelma: IsaDora Sugar Crush (Kesä- ja syyssävyjä)

Hiekka - tuo vuoden 2013 kynsilakkailmiö. En osannut valita vain yhtä, nimittäin nämä kolme ovat jokainen oma upea sävynsä. Sugar Crushit yllättivät reippaasti; en osannut ennnakoida miten tykästyisinkään tekstuurilakkoihin. Gold ja Sky erityisesti miellyttävät erikokoisten glittereiden takia, Poolissa on mieletön, intensiivinen sävy. Lakat levittyvät helposti ja kestävät superpitkään.


Vuoden Hemppis: OPI - Pedal Faster Suzi!
Kokoelma: OPI Holland (Spring 2012)

Marjapuuronpinkistä aavistuksen vaaleampi versio. Sopivasti shimmeriä, mutta kuitenkin crememäinen. Hemppis, perinteisen naisellinen, sovelias ja herkkä. Polje Susku nopeempaa kuuluu harvoihin Opeihini, jonka onnellisesti kotiutin kynsimiitin kirppikseltä.


Vuoden Herkku: China Glaze - Shell-o
Kokoelma: Sunsational (Summer 2013)

En saanut kuviin tallennettua Shell-on korallipinkkiä sävyä, joka muistuttelee kesästä, vesimelonista (:D?) ja mehujäästä. Koostumus on todella läpikuultava ja ohut, mutta sitä jellyissä rakastankin. Ne levittyvät ilman kynsinauhaylläreitä ja jättävät usein geelimäisen pinnan. Jos tykkää neonlakoista ja jellyistä, on koko Sunsational kokoelma todellista eye candya. 


Vuoden Yllättäjä: China Glaze - Red Stallion
Kokoelma: China Glaze Rodeo Diva (Fall 2008)

Päällisin puolin melko tylsän tavallainen shimmerinen metallinpunainen joululakka yllätti sillä, että koostumus on huippuluokkaa ja sävy sopii ihmeellisellä tavalla ihonväriini. Lakka on jotenkin arvokkaan näköinen ja tietenkin yybernaisellinen. Päätyy kynsilleni varmasti muulloinkin kuin jouluna.


Vuoden Coolein: Color Club - Blue-Ming
Kokoelma: Blossoming (Spring 2012)

Kaunis, kirkas "merenneito"minttu on iihana kevät/kesälakka, täydellinen turkoosi creme, kaunis yhdistettynä lähes mihin tahansa muuhun väriin. Miellyttää enemmän kuin monet muut mintut, eikä ole liian pastellinen makuuni, enemmänkin neon.Vuoden Top Coat: Sally Hansen Diamond Flash - Fast Dry Top Coat

Aivan parhautta päällyslakkarintamalla! Nopeasti kuivuva, kiiltävän kovan pinnan jättävä Diamond Flash oli mieluisa tuliainen kynsiharrastajien miitin lahjapussista. Toisin kuin supersuosittu Seche Vite, Diamond Flash ei nopeasta kuivumisesta huolimatta kutista lakkojen kärkiä. Hintalaatusuhde hyvin kohdillaan.Vuoden Löytö: OPI - A Roll in the Hague
Kokoelma: Holland (Spring 2012)

Vaikka OPIen nykyiset nimet eivät kovin säväytäkään, säväyttää usein lakkojen sisällöt. Herkullisen punaoranssisen kiiltävän OPIn bongasin Sokokselta hurjaan 5 euron hintaan ja on monikäyttöisyytensä ja korkean alkuperäisen hintansa vuoksi oikein täydellinen vuoden löydöksi. Sävy on herkullinen, minun ihoani vasten punaiseen taittava kirkkaanoranssi creme.


Vuoden Kaunotar: Zoya - Aurora
Kokoelma: Zoya Ornate (Holiday 2012)

Vaikka kuinka monta kertaa olenkin Auroraa ihannoinut, ihannoin sitä vielä vain. Niin monta täydellisen kaunista hologrammihippua yhdistyy violettipohjaisessa jellylakassa. Koostumus on aivan täydellisen smoothisti levittyvä ja tässä on syypää, miksi ihastuin jellyihin (joskin tämä ei ehkä kaikista jellyistä jellymäisin ole). Kaunein violetti lakka, jonka olen koskaan nähnyt.Kertokaahan millaisia lakkaihanuuksia/löytöjä/uusia tuttavuuksia teille tuli vastaan vuoden 2013 aikana? Veikö hiekkalakkamania? Kolahtiko kokoelma? :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Noi molemmat color clubin lakat on mun mieleen, vaikka en olekkaan vielä tuota merkkiä kokeillut..Missä niitä myydään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Color Clubeja ei tietääkseni myy monikaan kivijalkaliike Suomessa, mutta verkkokaupoista sitä saa tilattua, ainakin CesarsShopista: http://www.cesarsshop.fi/color-club-c-214.html Omani olen tilannut eBaysta hieman halvemmalla, mutta piiitkällä toimitusajalla :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3