28. elokuuta 2013

kynsitaiteiluja Joen Yössä!

Hei joensuulaiset! Effect Nail Design Kit -tiimi pystyttää kojunsa Joen Yönä 30.8. klo 13 alkaen Kauppakeskus Metropoliin (Anttilan rakennus), mikä tarkoittaa edullisia kynsikoristeluita kaikelle kansalle. Jännittävän tilaisuudesta (minulle) tekee se, että olen itse koristelukynän varressa, eli iloisen lakkailutiimin uusi iloinen jäsen!

Tulkaa ihmeessä lakkauttamaan kyntenne ja höpöttelemään kivoja, kun taiteiden yössä seikkailette. Kaikki pitkä- ja lyhytkyntiset, nuoret ja varttuneemmat, tervetuloa!


Siinä muutamia värikkäitä harjoittelun tuloksia Effect -kynillä omiin kynsiin...


...Ja ensimmäiset uhr- siis asiakkaiden vastalakatut räpylät! Testiryhmä innostui myös maalaamaan kynsikiekot täyteen ja patentoimaan omia koristelutuotoksiaan. Koimme varmasti kaikki luovuuden iloa ja ehkä tuskaakin välillä :D Niistä ei sen enempää, muuta kuin että hauskaa oli, eikä pienet sotkut tuntuneet haittaavan niin kynsissä kuin pöydälläkään.


3 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta! Juuri päivällä katselin Joen Yön ohjelmaa ja ajattelin ettei ole mitään kivaa tarjolla, mutta sitten törmäsin tähän! :)

  VastaaPoista
 2. Olisipa meidänkin paikallisessa Taiteiden yössä ollut tällaista toimintaa, eikä vain niitä pitkin puistoja kännääviä teinejä. :/

  VastaaPoista
 3. Haaste! http://mella-lili.blogspot.fi/2013/08/miten-muokkaan-kuviani-haaste.html
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3