22. elokuuta 2013

kosmetiikkablogikirppis -teaser

Silloin tällöin bongaan lukemistani blogeista kirppiksiä, jotka toteutetaan blogin sisällä. Enimmäkseen olen törmännyt vaate- ja kynsilakkakirpputoripostauksiin, ja mielestäni konsepti toimii hyvin. Samalla ajatuksella toimii myös Facebookin kynsikoristekirppis -ryhmä, jossa käyttämättä jääneet kynsilakat ja oheistuotteet löytävät helposti uuden kodin.

Toteutin kosmetiikkavarastoissani inventaarion ja ajattelin laittaa surutta eteenpäin tuotteita, joita en käytä. Päätin heivata tuotteet tänne blogiin kaikki kerralla kierrätettäväksi. Omistan useita muutaman kerran kokeiltuja meikkejä, joista joko löytyy vastaava tuote meikkipussin vakioasukkaana tai jotka eivät yksinkertaisesti sopineetkaan minulle. Eilisen auringonvalon hyödynsin sitten meikkisettejä ja -tuubeja asetellessa ja kuvaillessa :)

Myyntiin lähtee ainakin muutamia huulituotteita, kasvomeikkejä, luomivärejä ja kynsilakkoja. Siispä tervetuloa tutkimaan tarjontaa blogiini ensi lauantaina 24.8. klo 10.00, jolloin kirppis pyörähtää käyntiin :)


3 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3