19. huhtikuuta 2013

kivat kiireet

Sumuinen herätys Ruoholahden yllä. Maitokahvi aamulla on parhautta. Yllättäen Helsingin reissusta ei montaa räpsyä pakollisten lisäksi päätynyt kameran muistikortille. Tämäkin viikko on ollut ja tulee olemaan loppuunkin asti hurjan kiireinen. Siksi mitään major-postauksia ei tähän väliin voi postata.Se, mikä on koko viikon vienyt aikaa, on aivan täpinöissämme ja riemunsekaisin fiiliksin järjestämämme teini-ikäisille suunnattu LIFE-tapahtuma, jossa sanomaa viedään mm. hiphopmusiikin ja tanssin voimin. Itse sain kunnian luoda tapahtumalle graafisen ilmeen, kertoa omasta elämästäni todistusvideolla ja tietenkin olla mukana rakentamasssa illan settiä kasaan perjantaina.

Vaikka kauneushömppäilyt aina välillä saavat laajemmin huomioni, kyllä koen olevani täysin elementissäni ja oikealla paikalla hengellisessä työssä. Hienoahan tässä varhaisnuorten kanssa tekemisessä on, että ei tarvitse (oikeastaan ei voi) alistua hengellisen työn stereotypioihin, vaan saa toimia aina ajanmukaisin keinoin. Tällä kertaa kilosanomaa jaetaan tähän tyyliin:

3 kommenttia:

 1. Sun blogia on ilo lukea, kun jaan sun kanssa samat intohimot: Jumalan ja kauneushömppäilyt :) Itsekin olen mukana järkkäilemässä täällä Helsingissä nuoria tavoittavaa tapahtumaa Saalem-seurakunnassa :)

  VastaaPoista
 2. On ollut mukavaa huomata, että pidät yhä yllä uskovan profiilia, vaikka blogisi on saavuttanut paljon suosiota. Voisi kuvitella, että monella jäisi Jumala-jutut pois, koska aihehan ei tunnetusti ole kovin media-seksikäs. Hyvä, Katjamaria! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että tässä elämässä ei lopulta saa mistään mitään mikä tyydyttää, eikä suosio tai mikään mitä blogilla voi itselleen saavuttaa voi antaa enempää kuin Jumala :) Siihen nähden kyllä kerron blogissakin Jumalasta paljon vähemmän kuin se ansaitsisi...

   Ja joo, ei todellakaan ole mediaseksikäs aihe. Uskovilla on päivä päivältä tukalammat oltavat tässä maassa, varsinkin median hyökytyksessä.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3