17. huhtikuuta 2013

fiilikset Aussie Blog Awards -gaalasta

Pitkä viikonloppu Helsingissä on takana ja väsymys alkaa pikkuhiljaa karista harteilta. Reissussa käväistiin Aussie Blog Awards -gaalassa, nautittiin ja hämmästeltiin ihmiskaupasta kertovaa teatteria, vietettiin yhden morsmaikun polttareita, tehtiin sushia, shoppailtiin, saunottiin ja nähtiin paljon rakkaita.

Aussie Blog Awards -iltaan valmistuttiin Joensuusta käsin Sannan käsissä ja lopputuloksena oli sumuinen sinisävyinen silmämeikki, sekä viehkeä lettikampaus. Kampauksessa ihaninta oli mielestäni tuo punoksien välistä vilahteleva liukuväri :) + se että rakastan keijukaismaisia lettejä hiuksissa missä muodossa tahansa. Ei tulisi kuulonkaan, että osaisin itselleni väsätä moisen lettivirityksen, joten kannatti luottaa osaavaan ammattilaiseen.


Koin suoranaisen elämyksen, kun meikki loi silmiini aivan ihmeellisen vivahteen vihreästä sävystä! Olen haaveillut vihreistä silmistä, joten nyt ainakin tiedän minkälaisilla meikkisävyillä ruskeiden simmujeni vihreät sävyt saa ongittua esiin. Oli mielenkiintoista seurata millä tavalla ammattilainen varjostaa silmäni ja miten sinisestä meikistä saa luotua näyttävän, mutta freshin. Kyllä se naama aina näyttää (hyvällä tavalla) erilaiselle, kun ei ole itse siveltimen varressa. Kiitos Sannalle upeasta työstä!


Gaala-asuksi valikoitui korallinsävyinen Guessin mekko (Zalando), joka oli todellinen löytö kesän häärypästä ajatellen. Höystin mekon merimieshenkisellä raitajakulla (H&M), perusmustilla korkkareilla ja laukulla, Snö of Swedenin nappikorviksilla, sekä uudella ylivoimaisella lemppariasusteellani eli seiloripinssillä :D (Vero Moda).

Tyyliskaala gaalassa oli mielestäni kirjava; löytyi suoranaisia bileasuja, rentoilua, coctailpukua ja juhlatamineitakin. Omat asukokonaisuutemme taisivat olla juhlavimmista päästä.


Näin tarkan kuvan sain napattua blogini esittelyhetkestä. Tupa oli täysi, enkä kuullut juuri mitään, mitä Veitola selosti, sillä ympärillä vallitsi humuava meteli ja yleinen kuulumistenvaihto.


Best Beauty Blog -kategorian voittaja, kaunis Saara Sarvas. Saaran blogi ansaitsee kyllä hurjat kehut ja kiitokset, mutta minua vähän hämmästytti se, että voittajaksi valittiin sama blogi kuin viime vuonna.  Minullakin oli oma veikkaukseni voittajasta, mutta ei osunut.


Haluaisin vielä mainita pienen epämukavuuden, jonka gaalan tarjoilujen kanssa koin. Tarjollahan oli siis alkoholia niin paljon kuin kukin jaksaa vetää, mutta alkoholittomat juomat eivät kuuluneet ilmaistarjoiluihin. Kokislasit kuitenkin saimme, mutta baarimikon huomautuksen mukaan seuraavista pitäisi maksaa itse. Vaikka se epätodennäköistä onkin, kaikki eivät halua ryypätä kutsuvierastilaisuuksissa/gaaloissa/illanistujaisissa ja olisi kohteliaista huomioida myös heidät jollain muulla kuin vesivaihtoehdolla.

Olen edelleen hyvin kiitollinen blogini ehdokkuudesta näinkin suuressa tilaisuudessa. Tulipahan koettua nyt tällaisen blogigaalankin ihmeellinen maailma.

8 kommenttia:

 1. Upea asu ,hiukset ja meikki. Olet todella kaunis

  VastaaPoista
 2. Miten se voittaja oli siis valittu? Kuinka paljon se yleisön äänestäminen vaikutti?

  Ja kyllä, olitpa kauniina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuomaristo valitsi voittajan kustakin kategoriasta. Äänestäminen vaikutti ainoastaan Reader's Choice-kategoriaan, jossa oli ehdolla kaikki muutkin blogit (yhteensä reilu 70). Tietenkin suosituimmat blogit sai eniten ääniä :)

   Voittajat ja niiden valintojen perustelut voi lukea tapahtuman sivuilta: http://aussie.trendi.fi/gaala/

   Poista
 3. Oi, aivan ihana lettikampaus ja meikki myös! :)

  Luulisi, että tuollaisessa tilaisuudesta osattaisiin ottaa huomioon myös ne, jotka eivät välttämättä halua alkoholia nauttia. :/

  VastaaPoista
 4. Äh, ärsyttää puolestasi tuo alkoholittomien tarjoilujen puute! Kyllä tuollaiset asiat pitäisi aina huomioida.
  Olet ollut todella kauniina! :)

  VastaaPoista
 5. Oh, meikki ja hiukset ovat ihanat, kumpa sitä osaisi itsekin tai olisi ystäviä, jotka osaisi :) Myös asu on kyllä kaunis!

  Aika jännää, ettei alkoholittomia saa ilmaiseksi, luulisi sen nyt olevan halvempaakin, mut ei taida sitten olla. :/

  VastaaPoista
 6. Wow, tosi kaunis kampaus ja upea silmämeikki! :)
  xx J

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3