21. elokuuta 2012

liukuväri Flormareilla


 Flormar 819 ja Flormar U27

Tokmanni pieksee Seppälän Flormarien tarjouksissa, nimittäin kahden sijasta lakkoja saa kolme 5 eurolla. Yhden kynsilakan hinnaksi jää 1,65e ja tällaisista glitter- ja hololakoista se ei ole paljon. Flormareissa (tai KoneHelsingeissä, kumpia ne nyt on) on usein hyvä, helposti levitettävä koostumus. Vastaava lakka OPIn tai Essien pullossa maksaisi vähintään viisinkertaisen summan. Harmi, että minusta ainakin Flormarin lakkapullot vain huutavat halpis-leimaa kylkeensä. Ammattilaismaisemmalla pakkausdesignilla saisi kasvojenkohotusta aikaan.

U27 on "miracle colors"-lakka, jossa pinkkiin läpikuultavaan pohjaan yhdistyy kultaista mikroglitteriä.

819 on "holographic"-lakka, jossa helmiäisenvaaleassa pohjassa yhdistyy kultaisia ja magentanvärisiä mikroglittereitä tai hologlittereitä, mitä ne nyt on. Pienenpieniä hippuja. En nyt tiedä eroaako tämä holograafisuudellaan kahdesta muusta mitenkään.

U25 on myös "miracle colors"-etikettinen lakka, jossa tummansinisellä pohjalla violetteja, kultaisia, sinisiä ja jos silmäni eivät valehtele, myös vihreitä miniglittereitä (saattavat olla kultaisiakin), on havaittavissa.


6 kommenttia:

 1. Höh, itellä on kans noita Flormareita mut jotenkin tää postaus sai ne näyttämään paremmilta :D sellasilta herkullisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no sitten on kuvat onnistuneet. Kyllä minäkin aina katson toisten ihania "tuote"kuvia, pitäis sponsoreiden olla tyytyväisiä :)

   Poista
 2. Paitsi että Seppälässä oli kyllä tänään ne mattalakat, joista joskus aiemmin kirjoitit, eurolla kappale... Käy hakemassa, oli vielä paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joohei, paitsi se ei ollut kauhean hyvä mattalakka :D Yllättäen Essien Matte About You pieksi halpissisaren mennen tullen. Mutta kiitos vinkistä! Täytyypä suunnistaa Seppälään taas joku päivä, vaikka välillä parempi ois kiertää söpöt ja halvat jutut kaukaa...

   Poista
 3. Tosi kaunis lakkaus! Pakko vielä kommentoida aikaisempaa postaustasi jossa kerroit aviomiehesi tuoneen sulle kynsilakkaa - vähänkö söpöä!:-) Kuten myös se kun eräs kaunis lauantaipäivä näin teidät töissä palvelemassa asiakkaita selät vastakkain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mies osaa kyllä yllättää ja ilahdutta aina <3 :) Oli muuten ensimmäinen kerta parin vuoden yhteisessä työhistoriassa, että päästiin vierekkäisille paikoille. Huvittavaa tietysti oli heillä, jotka tiesi että ollaan naimisissa :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3