12. elokuuta 2012

China Glaze 947 Ahoy!


China Glazen Ahoy! on pullossa fuksianpinkki lakka pinkillä ja kultaisella shimmerillä, mutta kynnellä se esiintyy yllättävän kirkkaanpunaisena. Luonnossa väri vielä jotakuinkin muistuttaa enemmän fuksiaa, mutta kuviin oli todella vaikea tallentaa lakan oikeaa sävyä. Koetin jälkikäsitellä punaista hieman kylmemmäksi.

Ahoy! on jäänyt minulta jostain syystä lähes käyttämättä, vaikka väri on sievä. CG:t ovat koostumukseltaan jotenkin liian vetisiä, tai ehkä minulle on vain sattunut jotkut löysät versiot?


Loppuun vielä kerros mattalakkaa ja pienet leimailut. Tiedättehän sen tunteen, kun ei vain voi jättää lakkaa sellaisekseen? Se suunnaton hinku koristella ja heitttää kynnelle vaikka mitä glitteriä, tarraa ja kuviota... Koristelusessio oli siinä mielessä onnistunut, että löysin konadointiin sopivan lakan, joka ei ole varsinainen leimauslakka. Jaksan yhä ihmetellä miten bloggaajat käyttävät niin taitavasti eri lakkoja leimailuihin, mutta tähän asti minulla ei ole toiminut kuin Konadin omat erikoislakat. Nyt tärppäsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3