11. elokuuta 2012

lakkalöytöjä Seppälästä


Ei jotenkaan yhtään tyypillinen ostos minulle, mutta sitäkin kivempi Flormar N014, neonvihreä pläjäys. Seppälässä taitaa olla vakiona 2 Flormarin lakkaa 5 eurolla. Toiseksi tarjoussettiin lähti Flormarin mattapäällyslakka Essie Matte About You -vanhuksen ollessa jo geelimäistä hyytelöä. Mattalakkaan palaan myöhemmin.


Toiset löydökset olivat tummasävyiset Golden Rosen mattavärilakat 08 violetti ja 11 tummanharmaa. Näitä olen yhden sormen verran testannut ja tuntuvat sointuvan syksyyn erittäin kivasti. Hintaa alekorissa 1e / pullo.

Jännä muuten, kun valikoin noita GR:n sävyjä muutamista vaihtoehdoista, ajattelin, että moni niistä sävyistä on sellaisia, joita omistan jo sata ennestään. Vaan eipä mulla ollutkaan yhtään malvanpunaista, tietyn tummansinistä tai sellaista jännän jouluista keskivihreää. Ne ovat vain kuvitelmissa niitä värejä, jotka miellän tosi tavallisiksi ja jotenkin 90-luvuksi. Ja löytyykö violetteja ja harmaita yhtään lakkaboksista? Löytyy, eniten. Hmph.

Ps. Kiva oli muistaa, että me omistetaan makro-laajis-linssi. Nämä kuvat napsittu makrolla, joka tekee omaa silmää miellyttävän vääristysefektin reunoille (tsekkaa vaikka ylemmän kuvan tausta, joka on siis oikeasti suora ikkunalista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3