23. maaliskuuta 2012

käsintehtyjä sormuksia kaupan

Moni varmaan muistaa ruususormukset, joita vuosi tai pari takaperin myin Katen Korvissa ja blogissa. Kaivoin keväisen perjantaipäivän kunniaksi koruboksini esiin ja kappas - siellähän oli vielä monen monta sormusta! Itse en ihan näin montaa ruusuista sormusta tarvitse, miksi en siis laittaisi niitä uudelleen myyntiin. Tällä kertaa kauppaan koruja ihan täällä oman blogin puolella.

Jos kiinnostut ostamaan sormuksen, laita minulle sähköpostia osoitteeseen katjamarian@gmail.com. Mainitse tuotteen numero ja osoite, jonne korut toimitetaan. Laitan sinulle sähköpostilla maksuohjeet :) Voit varata tuotteen myös tähän merkintään kommentoimalla.

RUUSUSORMUS
Kaikissa nikkelitestattu säädettävä sormusosa korumetallia, jonka väri mainittu sormuksen kuvauksessa. Olen yrittänyt kuvata sävyt mahdollisimman luonnollisina, mutta ne voivat vaihdella eri näytöissä.

HINNAT
5,00 € / 1 kpl + postikulut 1,00€
12,00€ / 3 kpl + postikulut 1,00€


Vaaleanpunainen ruusu + pronssinen sormus *MYYTY*


Vaalea jadenvihreä ruusu +  hopeinen sormus *MYYTY*


Vihreä ruusu + hopeinen sormus 
(luonnossa ruusu on hieman tummempi)


Vaaleansininen ruusu + hopeinen sormus


 Harmaa ruusu + hopeinen sormus


Violetti ruusu + hopeinen sormus (löytyy 2 kpl)


 Luonnonvalkoinen ruusu + pronssinen sormus


 Roosa ruusu + pronssinen sormus

  
9a Vaaleanvihreä ruusu + hopeinen sormus
9b Vaaleanvihreä ruusu + pronssinen sormus


Lady-cameosormus, samanhintainen kuin ruusutkin. Pronssinen.

KULJETUS
Sormukset lähtevät matkaan kartonkirasiassa (alla) ja kuplamuovikirjekuoressa. Pakkaan siis tuotteet mahdollisimman hyvin, mutta en vastaa postin rikkomista tuotteista. Sormukset on liimattu kuumaliimalla ja olen testannut niiden kestävyyttä nykimällä irti, eikä ole lähtenyt. Joskus kuitenkin käytössä kolhiintuessa ruusuosa on lähtenyt irti ja olen liimannut niitä takaisin, mutta sanotaan näin, että ikuista takuuta niillä ei ole :)

2 kommenttia:

 1. Heips,

  Tosi nättejä sormuksia! :) Mistä materiaalista ruusut ovat?

  N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ruusut on polymeeriseoksesta kovettamalla tehtyä muovia. Tai hartsia, miksi sitä nyt halutaan sanoa :) Itse en ole siis niitä tehnyt, tilasin jenkeistä.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3