21. maaliskuuta 2012

day 17: glitter

Kynsilakkahaasteen glitter-päivää olen odotellut hieman kauhufiiliksin. Glitter jossain määrin kynnellä on söpöä, mutta väistämättä 90-luvun lapsena siitä tulee liian elävät assosiaatiot ensimmäisiin meikkikokeiluihin. Tätä on onneksi keksitty neutralisoimaan mattapäällyslakat, jotka tekevät glitteriinkin kauniin huurrepinnan. Toiseksi, glitterkynnet olisivat olleet vähän epäasialliset töissä tai eräässä harjoitteluhaastattelussa, josta lisää kuulen ensi viikolla.

Toteutin glitterkynsinä gradienteissa hyväksihavaitsemallani sienitekniikalla pienet harmaanhopeat glitterliukuvärit tai ehkä enemmänkin tipit, vaikka tekniikka onkin sama. Näin ne olivat suht ulkoilukelpoiset, vaikka on ne kirjastontädit saaneet tuijotella sormiltani radikaalimpaakin kynsitaidetta viime aikoina :)


Pohjalla ensimmäinen Models own -lakkani nimeltä Bare Beauty, koko kynnellä yllättävän peittävä hopeaglitterlakka B.pretty 6 SilverStars ja tummana kärjissä pienempiglitterhippuinen Lumene Natural Code 22 Classy.

Tänään tein myös jotain historiallista: Mätsäsin silmämeikin kynsiin. Alaluomella on persikkaista shimmeriä ja ylhäällä harmaata. Joskin yläluomeni olemattomuuden vuoksi se harmaa jää vähän näkymättömiin...

 

Ja silmälasin takaa meikkiä ei enää juuri näykään. Tämän vuoksi uskallan käyttää värejä ainoastaan rillimeikeissä. Tykkään siis arkimeikissä näyttää mahdollisimman naturellilta ilman ylilyöntejä mihinkään suuntaan. Arki sujuu kohdallani helpommin, kun ei tarvitse varoa silmien hieromista tai miettiä sitä mitkä hiukset tai vaatteet meikkiin sopisivat. Ja näin voin panostaa vaikka kynsiin tai vaatekappaleeseen ilman että olen yyberlaittautuneen oloinen, sitä kun en koulu-kirjasto-seurakunta-akselilla halua olla.

 

Kynsilakkahaasteen 17. päivä.

5 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, ei yhtään mee överiks, vaikka onkin vähän hilettä. :) Pitänee kokeilla myös tota sienellä töpöttelyä.

  Ja mulla on tuo sama ongelma, "hooded eye" siis.. Tai no ei kai se nyt ongelma ole, mutta aika turha tehä itelle mitään erikoisempia varjostuksia luomelle, kun ei ne sieltä oikein näy. Yleensä sudinkin vaan sit yhtä väriä koko luomelle ja näyttää paremmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo hei kannattaa, se keittiö(tms.)sienellä kynnen koristelu on helppoa ja yllättävän siistiä touhua. Saa pienellä vaivalla moniväriset kynnet.

   Niinpä. Ärsyttää kun inspiroituu kaikista meikkiblogeista ja tutoriaaleista, ja kun omaan miniyläluomeen koittaa sörkkiä pikkusiveltimellä kolmeaneljääviittakuutta väriä... not good. Usein kyllä luonnossa varjostukset ajavat asiansa ja näyttävät kivoilta, mutta kuviin niitä ei kyllä mitenkään saa tallennettua viehkeännäköisiksi. Kuvausmeikit muutenkin taitaa olla pakko tehdä astetta voimakkaimmin ottein :)

   Poista
 2. No onpa maggeet! Hyvin mätsätty!

  VastaaPoista
 3. Kävin kuolaamassa ton models ownin perään tiistaina! Ihan liian ihana sävy!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3