13. helmikuuta 2012

new nude lipsticks

Vihdoin tuli se päivä, kun kyllästyin pärjäämään yhdellä rutikuivalla "nude"-punalla (joku nihkeä peitepuikko) ja sijoitin pariin keväiseen huulipunaan. En tajua miksen ole niin aiemmin tehnyt. Ei ne niin paljon maksa. Ja kunnon nudehuulista olen haaveillut varmaan kaksi vuotta. Pihikö muka?

Minulle sävyn lisäksi huulituotteen koostumus on kaikki kaikessa, sillä en voi käyttää kuivattavia tai vaihtoehtoisesti liian limaisia punia ja kiiltoja. Ideaali huulipunani olisi sellainen, josta tulee mukavasti sävyä, mutta joka ei jätä liian näkyviä rajoja, ei sotke jos esim. hius viuhahtaa huulten päältä ja joka liukuu huulille siististi vaikka ilman peiliäkin. Kosteutus on plussaa, kiiltoa taas ei tarvitse. Miun mielestä huulirasvan tai huulikiillon kiilto on ainoa oikea kiilto huulille. Sellainen huulihohde-tuote on yksi niistä punatyypeistä, joita kavahdan. Eli mielellään joko selkeästi kiiltoa tai mattaa, muttei mitään kevyttä shineä.

Katsotaan mitä löysin Sokokselta (parilta eri shoppausreissulta).


We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick 6,90e
Lumene Wild Rose Natural lipstick 9,90e / 2kpl (ystävänpäivätarjous)
Lumene Lingonberry Lip Lacquer, hoitava huulilakka 10,90e


We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick, sävy 1 Natural Beige.
Koostumus on läpikuultava, mutta pigmenttiä tulee kivasti. Vaikka tuote onkin normaalia punaa kosteuttavampi, on huulirasva tämänkin alla pakollinen lisä, ettei väri kerry kuiviin kohtiin huulilla. Kiilto ei haittaa, koska kyseessä on ihonvärinen tuote. Tykkään, koska sävyä on helppo annostella sopivan peittäväksi mahdollisimman naturellin näköiseksi.

"Huulipunassa on runsaspigmenttinen koostumus, joka liukuu helposti huulille. Antaa upean kiillon sekä ylellisen silkkisen tunteen. Huulilla koostumus on ultra ohut, mutta peittävä. Sisältää hoitavia luonnonraaka-aineita, kuten herkkien huulten ihoa pehmittävää jojobaöljyä ja suojaavaa E-vitamiinia."  (Sokoksen verkkokauppa)
Lumene Wild Rose Natural lipstick, sävyt 7 Pink Nude ja 9 Apricot Nude.
Koostumus läpikuultava ja voidemainen, mutta pigmenttiäkin lähtee. Sävyt eivät oikein osuneet nappiin, kummatkin ovat aavistuksen liian tummia. Näistä Apricot Nude on suosikkini.

"Valmistettu yli 98 %:sti luonnon raaka-aineista. Sisältää runsaasti luonnon vahoja ja öljyjä, jotka suojaavat ja hoitavat huulia." (Sokoksen verkkokauppa)
Lumene Lingonberry Lip Lacquer, sävy 2
Pakko ensiksi mainita, että todellinen tuotteen väri ei vastaa netin esittelykuvia, esim. Sokoksen verkkokaupassa, mikä on tässä tapauksessa hyvä juttu, sillä tuo sävy on luonnossa niin mainio. Ihastuin huulilakkaan, jota käytin pari viikkoa takaperin häissä ja suhteellisen hyvin kesti. Haluamaani tulokseen en kyllä päässyt levittämällä suoraan aplikaattorista huulille, vaan töpöttelin kevyesti lakkaa huulten keskelle ja levitin sormin painelemalla. Lakka on niin paksua, ettei paljon tarvita. Sävy on mielestäni aika tummahko beige pienellä roosalla ja käy hyvin tuon ylemmän We Care Iconin nuden huularin päälle. Kesto on hyvä, mutta ei se tietenkään kaikkea ruokailua pitänyt.

Tätä voisi harkita myös jossain pirteässä fuksianpinkissä sävyssä kesää varten ja ehdottomasti joku vaaleampikin nudesävy menisi, jos sellaisia tulisi myyntiin.

"Nestemäinen ja hoitava huulilakka, joka pysyy hyvin huulilla. Se peittää enemmän kuin huulikiilto ja kiiltää enemmän kuin huulipuna. Marjaisat sävyt ja kiilto yhdessä ovat kuin peilaava järven pinta – ja saavat huulet näyttämään upean täyteläisiltä." (Sokoksen verkkokauppa)
Testit paperille 
1 We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick, 1 Natural Beige
2  Lumene Wild Rose Natural lipstick, 7 Pink Nude 
3 Lumene Wild Rose Natural lipstick, 9 Apricot Nude
4 Lumene Lingonberry Lip Lacquer, 2

5 kommenttia:

 1. Onpa hurjan hyviä kuvia :) Ja kivoja nudeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gloss: Kiitos :) Joskus on kiva väsäillä tulostuspaperistudioita, kun luonnonvaloa riittää.

   Poista
 2. Hei ihan mahtavan kiva uusi ulkoasu blogissa!

  VastaaPoista
 3. Noi Lumenen huulipunat on tosi hyviä ja mulle sopivan nudeja :) Mutta näyttääpä tuo huulilakka ihan törkeen hyvältä! Täytyypä heti ens shoppailureissulla käydä tutustumassa niihin vähän paremmin :>

  VastaaPoista
 4. Miekin oon pitkään miettiny nude huulipunan hankkimista. En ole vain saanut aikaiseksi. (:

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3