31. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 16: I Do

Viimeinen The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring15 haastemanikyyri tulee tässä. I did and I still do. Olisinkohan osannut edes suunnitella itselleni hääkynsiä, jos olisin kynsiharrastanut jo nelisen vuotta sitten, kun viimeisenä iltana hotellihuoneen yöpöydällä kynsilakkapullot kilahtelivat ja pienet strassit välkkyivät. Ehkä niissä olisi ripaus häiden teemaväriä, violettia, mutta kyllä kokonaisuus olisi silti varma ja pelkistetty.

Jostain syystä suosin aina kirkkaita ja näyttäviä lakkauksia, kun taas monet "tavikset" kehuvat aina niitä neutraaleja ja nudeja kynsitaiteiluja. Tällä kertaa tykkäsin tästä neutraalinsävyisestä tuotoksesta itsekin, ja itseasiassa monet googlettelun tuomat hääkynsi-inspiraatiokuvat jäivät positiivisesti mieleeni. Ehkä tätä voisi jopa enemmänkin harrastaa ainaisten neon-pläjäysten sijaan.


Näihin I do -kynsiin halusin kunnon cremenuden pohjalle ja sitä tarkoitusta palveli enemmän kuin hyvin kevätkokoelman Essie Perennial Chic. Lakka levittyy todella helposti ja peittää smoothisti kahdella kerroksella. Sävykin on mitä sievin, monesti nudelakat ovat sävyltään hieman haastavia, mutta nyt taitaa olla täysosuma - etenkin jos pienen kesärusketuksen nakit saavat pohjalle.

Eiliset ylioppilasjuhlatamineeni sisälsivät kultakoruja, joten mietin pitkään, laittaisinko näihin kultaliu'un, mutta kyllä hopea oli lopulta oikea valinta - on se paljon raikkaampi ja hää-vibaisempi. Melkein jo jätin lakkauksen pelkän hopean glitterkärjen varaan, mutta sisäinen kynsibloggaaja huusi, että kokonaisuus tarvitsee vielä decalin. Ehkä tuo aksenttidecal ei muodoltaan käy niin täydellisesti glitterkärkien kanssa, mutta kyllä se kaivattua viimeistelyä lakkaukseen toi.


Nude cremelakka Essie Perennial Chic*
Hopea glitterlakka Golden Rose Jolly Jewels 102

Water decals MiNails

*saatu miitin goodie bagista


Vielä muistuttelen, että huomiseen (ma 1.6.) on aikaa osallistua Harlow & Co 50CAD lahjakortin arvontaan ja kilpailuun, jossa palkintoina ILNP 50USD lahjakortti, The Nailista Shop 25€ lahjakortti ja MoYou Londonilta 2 vapaavalintaista laattaa. Ohjeet ja säännöt löytyvät täältä.


Nyt, nauttikaahan sunnuntaista! Minä isken kukkaseppeleen päähän ja lähden hattaransyöntiintekoon! :D


6 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3