8. kesäkuuta 2015

#ablecs15 ARVONNAN ja KILPAILUN VOITTAJAT


Viikko sitten maanantaina oli viimeinen päivä osallistua #ablecs15-arvontaan. Laitoimme asetonin pehmittämät viisaat päämme Annien ja Mirkan kanssa jälkimmäisen uudessa residenssissä (ensin lahjottiin emäntä mansikoilla eri muodoissa, sitten emäntä lahjoi meidät kahviherkuilla) ja kävimme läpi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kisakuvat. Ilahdukseksemme siellä oli paljon osanottoja ja hurjasti upeita kynsiä!

Vaikka haasteen edetessä tuli seurattua hashtagin ja linkupin takaa monia haastetoteutuksia, silti osa jäi väkisin aina huomaamatta, ja nyt sain monia "oho, oliko siellä tämmöisetkin kynnet"-reaktioita.  Huomattiin myös, että haasteaiheita voi tulkita niin monin eri tavoin ja oikeita helmitulkintoja olikin paljon. Myös arvontaan jätetyt palautteet luettiin huolella. Kaikille superiso kiitos ensinnäkin haasteessa innolla mukanaolosta, ja kilpailuun ja arvontaan osallistumisesta!

No nyt siihen asiaan, joka kaikkia oikeasti kiinnostaa, eli ketkä voitti ja mitä :D


ARVONNASSA
 Harlow & Co:n 50$ lahjakortin voitti:
Elina Elinails-blogista

 KILPAILUSSA
ILNP 50$ lahjakortin voitti:
@sevenseasofpolish ("Nature's Wonders"-kynnet)

Avainsanoja valinnassa: taidolla ja tarkkuudella tehdyt, mahtava aihetulkinta, kynsissä käytetty useaa tekniikkaa, Suomi-vibat revontulista, lisäksi tuomaristo on ihastellut pitkin matkaa tekijän haastekynsiä!
Itse lisäisin vielä kerran revontulikynnet väkertäneenä, että nämä vie voiton niistä 6-0 :D Niin mieletön taivas, värit ja käsinmaalatut kuuset näissä on, että hatunnoston paikka!

The Nailista Shop 25€ lahjakortin voitti:
Oot meikannut!-blogin Anna ("Nature's Wonders"-kynnet)

Avainsanoja valinnassa: upea savuefekti, mielenkiintoiset, erikoisempi tekniikka, josta raatikin jo inspiroitui kokeilemaan, mattalakka kruunaa kokonaisuuden, kekseliäs tulkinta aiheesta. Lisään vielä, että upean kynsitaiteen lisäksi Annan blogissa näkee toinen toistaan hienompia meikkejä!

2 MoYou Londonin vapaavalintaista leimauslaattaa + scrapan ja leimasimen voitti:
@too_muchpolish ("Fruitylicious"-kynnet)

Avainsanoja valinnassa: hauskat, sympaattiset, originellit kynnet, täsmää täydellisesti aiheeseen ja käsinmaalaukset ovat taitavat ja pikkutarkasti tehdyt. Näistä ei voinut tulla kuin hyvälle mielelle, kuka lähtee maalaamaan pieniä kokonaisia banaaneja kynnelle! :D Aivan ihanat, symppis-banskut. Jäivät mieleen.

Onneksi olkoon kaikille voittajille! Toivottavasti palkinnot ilahduttavat saajia!
Teille on lähetetty tai tullaan lähettämään piakkoin vielä iloista sähköpostia.
Congratulations to all of the winners, hope you find the prizes awesome! :)
You can read the whole winner post at Polish This! or Nerdic Nails in English.

Tervetuloa muuten kaikille uusille lukijoille, jotka ovat haasteen aikana matkaan hypänneet!

1 kommentti:

  1. Kiiitos! Ihan huikea matka näiden kanssa ja mielettömiä lakkauksia! Kiitos vielä kerran mahtavasta haasteesta <3

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3