14. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 14: Animalistic

#Ablecs15 -haaste on jo kolmanneksi viimeisellä viikollaan ja ihmetyttää mihin aika on vain humahtanut! Eläin-teemaan minulla oli jo etukäteen pari vaihtoehtoa mietittynä: käsinmaalatut tiikerinraidat (jotka tein vuosi sitten, jolloin oli hieman lämpimämmät olosuhteet tämän hetken "kesä"säähän nähden), perhosleimat liukuväripohjalla tai vaikka joku riikinkukkosulkaiset taiteilut. Seepra oli jo kuitenkin pitkään tuijottanut minua yhdellä silmällään MoYou London Pro XL 05:n pinnasta.


Valkoinen pohja oli itsestäänselvyys, mutta raitojen väriä mietin pidempään. Musta ja neonvärit kilpailivat keskenään, ja päätin kokeilla KBShimmerin kolmella ihanalla sävyllä leimaamista. Paperille leima painautui sievästi, mutta kynnen pinnalla kuviot jäivät hivenen haaleiksi, niin jellymäisiä lakkoja nuo kaikki kolme kuitenkin ovat. Kuvissa leimaus häviää entisestään voimakkaan valaistuksen vuoksi, mutta irl seeprat pomppaavat paremmin esiin.


 Valkoinen creme Gina Tricot White
Korallilakka KBShimmer You're So Shell-fish
Violetti lakka KBShimmer Radiant Orchid
Sähkönsinenn lakka KBShimmer Low And Be Bold

leimauslaatta MoYou London Pro XL 05


Ihana helatorstai, kylläpä nukutti makeasti! Viikonloppuna koittaakin jännät paikat, nimittäin tämä itämafialainen suuntaa kohti läntistä Suomea, Turkua, ja kauneus- ja kynsibloggaajien miittiä. En ole koskaan aiemmin päässyt valtakunnallisiin miitteihin, saati käynyt edes Turussa, joten jännittävä reissu on varmasti luvassa.

Täältä korpikuusenkannonalta matkaa kertyy lähemmäs 7 tuntia menopelistä riippuen. Oma retkeni alkaa jo perjantaina ja pääsen sekä junan, että bussin kyytiin. Arvatenkin juuri tällä viikolla kampaaja-aika peruuntui (samana päivänä kun piti olla), kaksi kynttä on katkennut lähes nysäksi, naama kukkii ja on vitivalkoinen...! Omat paineensa aiheuttaa varsin kauneustietoinen joukko viehättäväiä naisia, mutta ehkä tästä selvitään. Olen siellä se eksyneen näköinen savoa hattuunsa sopertava haahuilija ;)


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva tää monivärinen leimaus:) Turussa nähdään!

  VastaaPoista
 2. Hienosti se miitti menee, huoli pois! :) Kynnet on tosi kivat kun seeprassakin on vähän poikettu tavanomaisesta mustavalkoisesta. Itsellä vielä pohdinnassa tuleeko seepraa vai ehkä pitkästä aikaa leopardia ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lakkaus! Tosi hyvin nuo seeprakuviot mun mielestä esiin pomppaa :)

  Huippua, että pääset tuollaiseen maanlaajuiseen miittiin! Pidäpä kivaa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3