10. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 13: Paint It With Pantone

Mikä Pantone? Mikä sävy? Mikä vuoden väri? Mistä inspis? Pantone-teema on nostanut kysymyksiä haastelakkaajien keskuudessa. Pantone on siis oma värijärjestelmänsä, jolla on määritelty varmasti kaikki mahdolliset värisävyt ja niiden asteet. Pantone on myös yritys, joka myy väripalveluita ja tuotteita ja he myös valitsevat vuoden värejä ja väriskeemoja. Tämän vuoden (2015) väri on maanläheinen ruskeanpunainen Marsala ja viime vuonna se oli Radiant Orchid.


Minulla kävi aikamoinen tuuri, kun aloin tonkimaan lakkalaatikkoa ja mätsäämään niitä alempana näkyvään vuoden väri -kokoelmaan. KBShimmer Radiant Orchid -niminen lakka osui käteeni ja tajusin, että se on tehty varmasti viime vuoden värin mukaan, joten valinta oli selvä. Aluksi tosin tein ihan erilaiset kynnet kolmella eri Pantone-sävyllä, mutta ne menivät niin plörinäksi, että halusin maalata uudet. Sunnuntai-illaksihan se arvatenkin venyi. Sain kuitenkin paljon mieluisammat kynnet ja haasteen aika napisti suoritettua :)


Halusin myös antaa Born Pretty Storen laatalle toisen mahdollisuuden näyttää kauneutensa, kun saman viikon teemakynsissä söhelsin sen kanssa, eikä laatan toimivuus tullut niin hyvin esille. Hieman hutiloidut leimaukset nämäkin ovat, mutta ajankohtaan nähden olen tyytyväinen.

violetti creme KBShimmer Radiant Orchid
musta leimauslakka Konad Black
kultaiset glitterit BYS Million Dollar Baby

leimauslaatta Born Pretty Store BP-48*

*saatu blogiyhteistyöhön

Tämä äitienpäivä meni iloisissa ja surullisissa merkeissä. Elämä ei aina mene reilusti, mutta tiedän, että Isällä on homma hanskassa.

Onnea kaikille äideille!


2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3