28. tammikuuta 2014

neon stripe mani


Idea päässä oli hivenen hienompi :D Kun kokeilee jotain koristelutekniikkaa ensimmäistä kertaa, ei varmaan kannata yrittää sekoittaa siihen montaa muuta epäonnistuvaa elementtiä. Tänään rohkenin testata  kynsiteipeillä tehtävää kuviointia ja pakko myöntää, että kovin mutkantonta se ei ole. Teoriassa teipeillä saa kyllä tarkkaakin jälkeä, mutta oikenlaiset lakat ja nopeus ovat valttikortteja teippaamisessa.

Tarkoitukseni oli liukuvärjätä pinkki-koralliksi nuo teippikynnet, mikä livenä jonkun verran näkyykin, mutta kuvissa sitä tuskin huomaa. Lisäksi sienitekniikalla pigmenttiä ei kynnelle tule kerralla tarpeeksi. Tämä aiheuttaa sen, että liukuvärilakka ehtii kuivua liikaa, mikä epätasoittaa teipin rajoja, kun sen vetää pois.

Oppia ikä kaikki! Eikä raidat livenä olleet ihan niin hasardin näköinen kuin kuvissa. Sen verran positiivinen kokemus kynsiteipit ovat esim. itsekyhättyihin maalarinteippiviritelmiin verrattuna, että tätä jaksaa kokeilla jatkossakin. Värit poimin tulppaanikimpusta, jonka herra oli keittiönpöydälle ostanut :)


Miss Selene - 215
Flormar - Neon Colors N014
China Glaze - Flip Flop Fantasy
Color Club - Electro Candy

1 kommentti:

Kommentit ovat tervetulleita <3