20. tammikuuta 2014

laatuaikaa Luojan kanssa

Olen ihminen, jonka on vaikea nähdä ympärilläni vain sattumusten sarjoja. Minulle luonto ja luonnon kauneus on maailman taidokkain taideteos, jossa upeat sävyt ja elementit yhdistyvät ihmeellisin tavoin. Jokainen yksityiskohta on tärkeä. Jokaisella pienelläkin asialla on merkitys. Visuaalinen viehättävyys ei ole sattumaa.

Sunnuntaina otin aikaa itselleni ja luonnolle, jossa Jumalan läsnäolosta nauttiminen on helppoa. Kamera tallensi muutaman jäätävän kylmän pakkaspäivän hetken (ja lahjakkaat jalustattomat self portrait -yritelmät).
Näissä maisemissa olisi satumaista kuvailla unenomaisia talviprinsessaräpsyjä. Ilman kunnon kuvaussettiä ja lämpövermeitä tosin menisi aika hasardiksi. Pitäisi saada ympärille kokelunhaluinen ja kylmääpelkäämätön crew :) En ole koskaan ennen ollut yhtään talvi-ihminen, mutta tämä äärimmäinen kauneus ja enenevä valoisuus on saanut minussakin jotain lämmitettyä talvea kohtaan.

4 kommenttia:

  1. Ää nää kuvat on ihania!! Pitäis itekki pomppii tuonne pakkaseen kuvailemaan. :D

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia kertakaikkiaan! Ei voi kuin ihailla.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kovasti kaikille! :3 Pakko myöntää, että oli suhteellisen helppo kuvata kun näyttävä maisema oli siinä valmiina :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3