7. tammikuuta 2014

lähdetään kauas pois, tosi kauas


Vihdoin asiat alkavat olla siinä pisteessä, että uskallamme vähän jo puhuakin tästä. Kyse on ensi kesästä tai kesä- ja heinäkuusta, jotka asumme ulkomailla. Lähdemme tekemään mieheni gradua ja ensimmäistä epävirallista lähetysharjoitteluamme Papua-Uuteen-Guineaan, Port Moresbyyn.

Ajatukseni ovat jo useamman kuukauden pyörineet Papuan ympärillä. Päätimme tehdä matkalle kokonaan oman blogin, joka on omistettu siitä höyryämiselle, sen suunnittelulle ja lopulta, kun paikan päälle päästään, sieltä raportoimiselle. Kohteemme ei ole maailman yksinkertaisin paikka elää tai asua.

Koska matka ja sen suunnittelu täyttänee elämäni seuraavat puoli vuotta aika tiiviisti, saattaa tämän blogin alkuperäiset aihepiirit vähän kärsiä. Olisi silti hienoa, jos jaksatte pysyä mukana ja jos kiinnostaa, niin seuratkaa ihmeessä myös matkablogiamme (jota minä mitä ilmeisimmin enimmäkseen päivitän).

Matkasta ja sen syistä kerron enemmän siis tuolla toisen blogin puolella. Ne lukekoon, ken niistä on kiinnostunut :)

Morningtime -matkablogi löytyy osoitteesta: 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä se varmasti tulee olemaan, ei mikään tavallinen turistireissu :)

   Poista
 2. Ensimmäinen reaktio: HUI! Tuttavaperhe oli tuolla joskus (olisiko 20v sitten) lähetystyössä ja joutui kyllä kokemaan monenlaista vaarallistakin. Toivottavasti nykyään olisi rauhallisempaa. Turvallista matkaa! AInakin minä tulen seuraamaan mielenkiinnolla toista blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kans vähän hui-reaktio aluksi, mutta rohkaisevien kommenttien myötä olemme alkaneet innostua tästä enemmän ja enemmän :) Ymmärrämme maan vaarat ja varaudumme pahimpaan. On saanut kyllä vastailla ihmisten "noniin siellä sitten pari kuukautta palmupuiden alla vaan lekottelette"-kommentteihin, että ei kyllä uskalla palmupuiden alla hirveästi lötköillä, voi käydä köpelösti :D Ihanaa, että matka kiinnostaa, tervetuloa seuraamaan matkablogia! <3

   Poista
 3. Voi miten ihanaa! ♡ Ootteko muuten Keuruulla lähetyskoulussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii :) Ei olla vielä, haaveissa on että joskus päästään lähetyslinjalle IsoKirjaan. Pitää hoitaa ensin muut koulut alta :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3