24. tammikuuta 2014

kevätminttu

Vihdoin sain oikean kynsi-inspiksen ja tartuin överi-ihanaan Color Club - Blue-Mingiin, joka on varma merkki siitä, että valoisa kevät on tuloillaan. Myös aika harvoin kynsilleni (ja mistä syystä?!) päätyneet water decalsit halusin pitkästä aikaa viritellä kynsille. Lopputuloksena on semisti lapsenomainen, mutta ainakin mieltä piristävä perhoshöystetty lakkaus kirkkaan mintulla pohjalla (vai onko tämä vain kirkas turkoosi?).


  
Color Club - Blue-Ming
Mereneid Sari - Top It All Top Coat (saatu miitistä)
Decalit - Polishnail Shop (alennuskoodilla, joka saatu miitistä)

Muistanette, että valitin pari postausta takaperin, ettei mikään tehoaine auta kuiviin, liuskottuviin ja katkeleiviin kynsiini. Sain teiltä kommentteja, joista rohkaistuin tehokuurailemaan kynsieni ja käsien vointia kosteutuksella. Tein pari päivää sitten sellaisen tempauksen, että leikkasin kaikki pituudet kynsistäni pois, ettei katkeilevat ja epätasaiset kynnenpäät enää häiritse. Päätin, että höystän kädet kunnon rasvakerroksella ja kynsinauhaöljyllä ja tungen käpäläni muhimaan puuvillahansikkaisiin joka yöksi.

Toivon, että tämä rasvausprojekti auttaa kynsiä selviämään talveni yli ja jos ei muutosta tunnu tapahtuvan, siirryn johonkin sisäiseen ravinnelisään.

Kevättä rinnassa ja kynsissä, mites teihin uppoaa kirkas minttu tähän vuodenaikaan?

10 kommenttia:

 1. Oi nämä kynnet on niin nätit! Tykkään ite ainakin kirkkaista väreistä myös talviaikaan :)

  VastaaPoista
 2. Vau minkä värinen lakka, upee! Mut eiks tuo oo tosiaan color clubin lakka eikä china glazen, ainaki kuvista päätellen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta :D Vähän vissin ajatuksissani oon kirjoitellut! Pitääpä korjata.

   Poista
 3. Blue-Ming on ehkä paras lakka ikinä! Tosi nätit kynnet, iteltäkin nuo just samat decalit+lakka löytyy, pitää munkin ehkä kokeilla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi kaunis sävy, kuuluu mun kevääseen aina :) aluksi tosin vaikutti, että ei kehity siististi millään, mutta 3 kerrosta ja päällyslakka viimeisteli manin.

   Poista
 4. Pakko varmaan tuo lakka hankkia, pitkään miettinyt...toivottavasti tilasin noita siirtokuvia, ihania perhosia. Tosi kivasti käy blue-mingin kanssa yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi kauniita turkooseja ja minttuja, mutta tässä on jotain spesiaali-ihanaa, suosittelen! :)

   Poista
 5. Onpas pirteän väriset kynnet! Sainpa juuri tuon samaisen lakan myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun siis vain pirteitä kynsiä maalailemaan :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3