2. lokakuuta 2012

teemaviikko: syksy

Toinen teemaviikko kynsiharrastajien foorumilla pärähti käyntiin eilen ja siihen voi osallistua tämän viikon ajan 1.-7.10. Aiheena tällä viikolla on niinkin monipuolisesti toteutettava teema kuin SYKSY. Tulkinta ja tyyli vapaa, eikun osallistumaan!

Syksy tuntuu olevan kaikkien huulilla, blogeissa ja puskaradioissa. Jos ei ole vielä käynyt selväksi tämän bloggaajan syysintoilusta, niin kyllä, syksy on minun lempivuodenaikani. Olen päiväkoti-ikäisestä lähtien rakastanut vetää kumpparit jalkaan, retkeillä syksyisessä metsässä, poimia värjäytyneitä vaahteranlehtiä ja kuivattaa ne kirjapinon alla, askarrella silkkipaperilyhtyjä, sytyttää kynttilöirä parvekkeelle ja piirrellä sateenvarjoja. Nämä ovat hyviä lapsuudenmuistoja ja saan niistä voimaa tämän kiireisen vuodenajan haasteisiin. Tämä syksy onkin kiireluokkaa multihuipentumakatastrofi ja minulla on erittäin ikävä tapa saada tehtyä yhtään mitään, jos hommia on liikaa. Onneksi ihmisen arvoa ei tarvitse punnita suorituksien kautta.

Filosofointi sikseen, itse teemaviikon kynnet toteutin näin:


Pohjalla on yksi kerros keltaista lakkaa, kaksi töpöteltyä kerrosta vihertävän keltaista lakkaa, kärjissä töpöteltynä oranssia lakkaa, sekä mustat koristeviivat ja täplät.

Käytetyt lakat: Miss Selene 15, OPI Did it on 'em, OPI Atomic orange
Alus- ja päällyslakka: Trind


Välineet, joita koristeluun tarvitaan: 

Pesusienen pala töpöttelyyn, jolla saa siis hennon liukuväriefektin. Jos haluat sulavan liu'un väriin, käytä lähellä toisiaan olevia sävyjä. Itse valitsin tietoisesti eriväriset lakat, koska nämä kuvastavat minusta syksyä niin täydellisesti.

Musta akryylimaali ja ohut sivellin viivojen piirtämiseen.

Dotting tool - eli pistetyökalu pilkkujen luomiseen. Tooliton hoitaa täplät vaikka nuppineulan päällä, mutta hitusenkin kynsien koristelusta kiinnostuneille suosittelen lämpimästi dotting toolia. Superhelpot pisteet piristävät manin kuin manin ja jälki on aina siistiä. Tooli toimii myös apuvälineenä esim. strassien kiinnittämiseen. Dotting tooleja myydään kynsiharrastusputiikkien lisäksi eBayssa, josta omani olen hankkinut. Viiden kappaleen paketti maksoi postikuluineen noin 1,50 euroa.

12 kommenttia:

  1. Todella kauniit!!
    Hyvin onnistunut liukuvärjäys :))
    Jään innolla odottamaan millaisia syksy kynsiä on vielä tulossa :D minunkin lempivuodenaikani on muuten syksy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin näköjään väärin, menenkin tutkimaan millaisia syksy kynsiä foorumilta löytyy...

      Poista
    2. Kiitos! :) Liukuväri on yksi kivoimmista koristelutekniikoista ja musta se onnistuu yllättävän helposti!

      Joo, foorumilla siis on teemaviikko, mutta harmi kyllä siellä ei monia osallistumisia vielä ole. Sinne vain siis mukaan osallistumaan! :)

      Poista
  2. Voi Katja, olet niin taitava!! Voisitkohan ajatella pitäväsi meille "siskoillesi" joskus illanistujaiset teemalla "kynnet" ja voisit opastaa meitä muita ja voitais koristella toistemme kynsiä?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Josu <3 Kynsienkoristeluilta olisi vallan ihana juttu! Vaikka taitaa meidän srk:lta löytyä ammattitaitoisempaakin väkeä... Mutta jos tällaiset höpsöt harrastelukynsitekniikat kiinnostavat, niin ehdottomasti tyttöjen iltaa kehiin, heti kun opparin puurtaminen hellittää :)

      Poista
  3. "Sori", tulin hehkuttamaan sun blogiasi taas tänne. :)
    Ensinnäkin ihana postaus, kuvat selkeässä järjestyksessä, ihanasti tekstiä (luen aina kaikki). Ja sitten nuo kuvat, en kestä! Toi käsialafontti mitä käytät, niin huijaa ihan älyttömästi tuossa alemmassa kuvassa, koska se näyttää siltä - kuin olisit itse kirjoittanut valkoiselle lappuselle ne tekstit ja nuolet ja sommitellut sitten nuo jutut siihen päälle. Sano nyt, ettei se oo sun käsialaa - niin mä en enää kato nuita kuvia sillee O,O.

    Seuraan blogiasi muuten siksi, koska huomaa että näet vaivaa postausten eteen ja tykkäät yhtä "selkeästä" bloggailusta kuten minäkin. Jatka samaan malliin, olisi muuten kiinnostusta nähdä postauksia; päivän asua, tuote-arvostelua, omaa elämää -postaus, taiteellisia valokuvia ja "päivä kanssani" (jos jotain näistä jo on, niin annatko mulle suoran linkin tai lisää semmosia vaan!) :--)

    Kiitän ja kuittaan.
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Mella <3 Oon välillä miettinyt, että tajuaako kukaan sitä vaivannäköä mitä joskus bloggaaminen aiheuttaa :D Ihunaa, että tajuaa! Saman raikkaan tyylin ja huolellisuuden olen huomannut sinunkin blogissa, oon vaan niin epäsosiaalinen sosiaalisen median käyttäjä, että tulee harvoin kommentoitua ja kehuttua :)

      Hihi, tuo fontti on ihan parhautta ja ei suinkaan harakanvarvas-käsialaani. Voin joskus antaa näytteen, miltä mun "kauno" näyttää :---D

      Suurkiitos postaustoiveista! Ne ovatkin minulle lajissaan ensimmäiset, vaikka tovin tätä blogia olen jo rustannut. Päivän asuja/asusteita saattaakin olla tulossa enenevissä määrin :) Mukava kuulla myös, että muutkin kuin kynsi- ja kosmetiikkapostaukset kiinnostavat, se antaa itsellenikin rohkeutta laajentaa aiherepertuaaria entisestään.

      Poista
    2. Kiitos molemminpuolisista kehuista, haha! :D Olen itse aika aktiivinen kommentoija ja varsinkin arvonnan myötä saamieni kehujen takia innostuin muillekin kertomaan sitten heidän blogistaan ihan vaan näin satunnaisesti! Tulee hyvä mieli ♥

      Voisin kyllä haluta näytteen sun käsialasta, jos joskus sen saat laitettua jonkun postauksen yhteyteen ;D

      Joo, suurin osa ihmisistä tykkää myös muista "naisellisista" postauksista eli anna vaan palaa. :--) Minä ainakin odotan innolla, hehe. ♥

      Poista
  4. Mikä ihme tuo fontti on, ja mistä sen saa! :D Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muistaakseni learning curve ja dafontista kotoisin :) se on mun lemppari kaikessa simppeliydessään!

      Poista
  5. voi katjuska kun sä oot taitava! jos joskus tarvit kynsimalleja niin I'M IN! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *kiittää ja niiaa* Minttukin tulee mukaan sitten kynsikoristeluiltaan, jahka sellaisen joskus järjestän ;)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3