1. lokakuuta 2012

raikas syysmeikki

Lokakuun kunniaksi laitetaan hieman punaa nassuun. En ole normaalisti mikään huulipunien suurkuluttaja, mutta syksy - tuo väri-inspiraation ja mystisen dramaattisuuden kulta-aika - saa minutkin rohkaistumaan ja kaivamaan esiin voimakkaimmat huulipunasävyt. Puna huulella raikastaa ja viimeistelee yksinkertaisimmankin meikin.


Olennaisena osana meikkiin kuuluu myös kirpakan syysilman punoittamat posket, jotka voi feikata päivän kestäviksi pinkillä poskipunalla. Poskipunan päälle sipaisen vielä kuultoa antavaa hohtotuotetta, että lopputulos on eläväisen hehkuva.


Tämän meikin avaintuotteina ovat MSCHIC By Seppälä Blushing Powder Blush - 06 Orchid ja Revlon Super Lustrous Lipstick - 675 Volcanic Red.

Revlonin punan olen omistanut iäisyyden, taisipa se olla ihan ensimmäinen kirkkaanpunainen huulimeikkini. Mihinkäs sitä hyvää vaihtamaan :)

Kauniita ruskasäitä ja punahuulia!

6 kommenttia:

 1. Ihana tämä postaus! Sinusta kuva - tarkka ja valoisa sekä pirteä. Lisäksi ekstrana kuvista löytyy pieniä kiekuraisia nuolia, söpöä. :--D Oisin toivonu lisää jotain tekstiä, mutta toisaalta tossa oli kaikki tarvittava... hassua eikö? :) Lisää tämmösiä!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tarkkuus hieman taas kärsii bloggerlaatuisena, mutta muuten melko harvinaista tämä oman naaman julkaiseminen :)

   Tämä oli selkeästi bad writing day,´ja hmmm, painotan ehkä nykyisin kuvia tekstiä enemmän, kun niillä saan helposti kerrottua kaiken olennaisen + onnistuneen ilmaisun kanssa ei tarvitse tapella :D

   Kiitos aina ihanista kommenteistasi <3

   Poista
  2. No ei voi valittaa, koska itsekin melkoisesti välttelen liiallista tekstiä ja kuvien annan kertoa kaiken. Mutta silti tykkään hirveesti lukea ja lukea kaikkien blogia sekä tietenkin ihania kuvia katsella :---) Eipä kestä!

   Poista
 2. Sulle sopii täydellisesti tuo huulipuna :) Lisää tälläsiä postauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitoskiitos! Käyttäisin huulipunia kyllä enemmänkin, mutta en käyttäydy niin elegantisti, että ne pysyisivät siistinä koko päivää :D käytäntö ennen kauneutta... Meikki- ym. postauksiin on läjäpäin ideoita, mutta luonnonvalo ja se aika, milloin ehtisin tehdä niitä, ovat vähän ristiriidassa keskenään.

   Poista
 3. You are so beautiful. That lipstick is perfect!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3