11. lokakuuta 2012

Models Own - Bare Beauty = love at second sight!

Kauhea vääryys meinasi tapahtua! Laitoin nimittäin ainoan Models Ownin lakkani Facebookin kynsikoristekirppikselle myyntiin pari kuukautta sitten. Innokas ostaja ilmaantui ja sovittiin kaupat ja maksu myöhemmäksi ajankohdaksi. Kuu vaihtui, lakka pyöri yhä laatikossa ja otin yhteyttä ostajaan. Tai siis yritin, sillä ostaja oli mystisesti kadonnut Facebookista! Lakka (ja pari muuta siinä ohessa) jäi vaihtamatta omistajaa.

Eilen sitten kaipasin kovasti jotain työsoveliasta, ei-liian-hyökkävää, mutta siistiä ja kaiken kanssa sopivaa lakkaa kynsilleni ja katseeni osui Models Own Bare Beautyyn. Tuumin vähän aikaa taannoin epäonnistunutta testausta, mutta annoin lakalle toisen mahdollisuuden - onneksi, sillä Bare Beautysta tuli ehdoton nudelakkalempparini! Ostin Bare Beautyn Seppälästä noin puoli vuotta sitten, kun kaikki hypettivät Models Owneja ja petyin kun koostumus olikin löysää ja huonosti levittyvää. Jokin lievä kuivumisoperaatio oli ilmeisesti tapahtunut pullon sisällä, sillä koostumus ja levittyvyys oli yksi parhaista, joita olen koskaan kokeillut. Kiireinen olisi pärjännyt jopa yhdellä kerroksella, mutta minä laitoin kaksi ja hyvin peittää.

Itse sävy on täydellinen. Juuri sellainen, jota olen himotuslistoilleni kuukausien ajan lisäillyt. Kuvailisin lakkaa persikkaiseksi nudeksi cremeksi. 

 Models Own Bare Beauty, 2 kerrosta + Trind päällyslakkaHuomasittehan oikeassa sivupalkissa pikkuruisen kyselyn, joka liittyy arvonta/kilpailupalkintoihin. Tämä saattaa siis olla merkki jostain tulevasta kivasta, joka on lukijoilleni suunnattu ;)

Ps. Eilisen jälkeen Bare Beauty ei ollutkaan enää ainoa Models Own lakkani ;D

9 kommenttia:

 1. Iiiiiihana nudelakka! :--) Vastasin myös kyselyyn, arvontaa odotellessa. ;D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :D Ja minä melkein annoin sen pois. Olen halunnut järkätä arvonnan jo varmaan vuoden, mutta mun rahatilanne ei ole sallinut sitä. Ei se salli kyllä nytkään, mutta katsotaan mitä tästä kehkeytyy :) Se oliskin sitten Katjamaria-blogin ihan ensimmäinen arvonta!

   Poista
  2. Ihan ensimmäinen :0 Cool! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin ovat <3 Kovin usein tekee mieli lakata nudella, mutta kovin harvoin löytyy juuri "sitä oikeaa" sävyä ja koostumusta :)

   Poista
 3. Hih, se on joskus kyllä ihanaa kun tekee löytöjä omista tavaroistaan. Joskus löytyy vaatekaapista jotain sellaista jota ei muistanut omaavansa ja tosiaan toisinaan taas se saattaa olla lakkapullo, joka yllättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Olin jo ihan tuominnut tämän yksilön, mutta onnekseni tajusin antaa toisen mahdollisuuden. Voi kunpa munkin vaatekaappi yllättäisi joskus positiivisesti :D

   Poista
 4. Ääk, mäkin haluan tuon! Mitä muita models owneja hankit? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, himotusta siirretty eteenpäin ;) Kävin tosiaan Seppälässä sattumalta ja siellä oli muutamia sävyjä siirretty alekoriin. Ostin toisen ihanan nudesävyn nimeltä Naked Shimmer, joka on hieman lilaan taipuva nude :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3