22. lokakuuta 2012

Gosh Prima Donna

Poikkesin eilen Sokoksella ja silmiini sattui muutama alelakka, joista yksi oli tämä oranssinpunainen Gosh. Ajattelin, että siinä voisi olla kaipaamani shimmerinen rustiikkisen oranssi syyslakka ja kotiutin Prima Donnan.


Gosh Special Edition Nail Polish - 010 Prima Donna
2 kerrosta | 2 coats

Kyseessä on ensimmäinen Goshin kynsilakkani ja ikäväkseni koostumus ei ihan vakuuttanut. Ensimmäinen siveltimen veto vaikutti hyvältä, mutta seuraavat paljastivat löysän ja sotkevan koostumuksen, joka on pahinta mitä lakalta voin odottaa :D En välitä siitä, että kynsilakkaa pitää kerrostaa peittävän värin saamiseksi tai että sivellin on vähän hutera tai että tuote kuivuu hitaasti. Jos lakka on löysää, sitä ei vain tule käytettyä. Sotku on armotonta, kynsinauhat maalissa...


Mutta ei Prima Donna sentään ihan toivoton tapaus ole. Sävy on ihana ja syksyinen, kuten halusinkin, muttei aivan sellainen rustiikkisen oranssi shimmer. Etsintä jatkuu siis vielä... Tämäntyylistä sävyä olen vailla.



 Tänään oli kuitenkin ihanaa kuvata hieman sotkuisista kynsistä huolimatta, sillä harvininen aurinko näytti kasvonsa ainakin täällä itärajalla. Matalalla paistavasta auringosta tulee mieleen ihan joulukuu ja joulun tunnelmointi. En ole mikään modernin joulujuhlinnan suuri fani, mutta joulun tunnelmassa on jotain ihanan rauhallista ja kaunista (Lumiukko♥) ja lisäksi se antaa ihanan syyn olla taas astetta luovempi ja visuaalisempi. Viime vuonna lahjoin läheisiä käsintehdyllä saippualla, jota oli aivan ihana valmistaa ja pakkailla lahjaksi. Saippuan käytännöllisyys tosin vähän feilasi, nimittäin se on kuiville käsille ja rikkonaiselle iholle hieman epäterveellistä, eikä voi mennä takuuseen itsetehtyjen saippuapalojen ph-arvosta, vaikka mittasin sen ph-liuskoilla... Tänä vuonna mietin jotain vähän makeampaa ylläriä... aah, sormet jo syyhyävät tekemään käsin kaikkea söpöä!

Montahan ihana-sanaa onnistuin tähän tekstiin ahtamaan :P

3 kommenttia:

  1. Harmi, että se tuotti sotkua. :O Itse en siis omista kyseisen merkin lakkoja ja saattaahan sitä kuitenkin muidenkin lakkojen kanssa käydä niin! Mutta... olen lukenut paljon juttuja, missä ensimmäinen kerta jollakin lakalla on saattanut tuottaa pettymyksen, mutta myöhemmin toisella tai kolmannella kerralla reaktio voi ollakin ihan eri!
    -> En sitten tiedä, että purkin avaamisen jälkeen tapahtuuko siellä joku reaktio, että lakka vähän "tasoittuu" tai jotain. Se onkin mysteeri. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä tällaista asiaa! :) Tein tässä juuri kyselypostauksen ja toivoisin jotain kysymyksiä, tulisiko sinulla mitään mieleen? http://mella-lili.blogspot.fi/2012/10/ask-me-anything-kysely.html
      xoxo Mella

      Poista
    2. Hmm, minulla kävi tuon Models Ownin Bare Beautyn kanssa noin :) Korkkasin sen ja koostumus oli löllöä ja olin myymässä sitä, mutta kun kokeilin uudestaan, se olikin yksi parhaista koostumuksista ikinä :D Toivottavasti tälle kävisi myös Bare Beautyt! Veikkaan kanssa tuota reaktiota, että lakka hieman kuivahtaa/tasoittuu avaamisen jälkeen...


      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3