20. lokakuuta 2012

piristeitä

Kun ulkona näyttää aamusta siihen asti kunnes on säkkipimeää tältä...


...on pakko kehitellä silmäparoille pieniä virikkeitä.


Esimerkiksi neonvihreä kynsilakka. Oikein hohtava sellainen.
Flormar Neon Colors - N014


H&M Tangeriinikosteusvoiteen valitsin pitkälti pakkausdesignin perusteella, mutta tuotteessa piristäviä tarkoituksia palvelee myös tuoksu. Koostumus on hieman löysähkö, mutta ajaa asiansa kosteusvoiteena vartalolla. H&M:ltä löytää myös muita silmää hiveleviä kosmetiikkapurnukoita, sinne siis kaikki syysmasentuneet! Itsensä hemmottelu on täysin sallittua tällaisina valon karttamina kauhuelokuvamaisina päivinä.


Toisaalta myös pinkki-glitter-sandwich takaa aikamoisen sykkeen kohoamisen. Mitä barbimpi, sen parempi.
Gina Tricot Nail Polish - 09 Bright Rose + Wet'n'Wild - Party Of Five Glitters


Kun kynnet ovat kunnossa, heitetään päälle kirkkaanvärinen, monissa kaupoissa neon-sävyissä löytyvä, mukavuus-neule, unohtamatta sitä syysmeikin pääraaka-ainetta - palavan punaista huulipunaa.

Neule JC, takki Vero Moda, huulipuna Revlon

Koettakaa selvitä harmaiden yli! Makoisaa viikonloppua kaikille, minä lähren töihin! :)

4 kommenttia:

  1. Niin totta! Mäkin lakkaan kynnet syksyisin yleensä räikeästi :D Toi Flormarin vihreä neon on kyllä herkullinen, löytyisköhän sellainen Seinäjoelta jostain... >:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillpäin myydään ainakin Seppälässä ja Anttilassa Flormareita :) Flormarit neonit ovat kyllä oikein hintaalaatusuhteeltaan käypiä!

      Poista
  2. Ihania piristeitä noi kaikki :) Tykkään H&M:n kosmetiikkapakkauksista kun ne on tollasia pirteitä :) Ja toi vika kuva on tosi sulonen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen pikkuhiljaa huomannut vasta nuo H&M:n söpöt pakkaukset :)

      Äääk, kiitos :D Minä en osaa yhtään näyttää itseltäni missään kuvissa. Olis kiva joskus kuitenkin postailla sellaisia "tältä se näyttää käytännössä" otoksia pelkkien yksityiskohtien sijaan.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3