28. heinäkuuta 2012

marjasmoothie-aamiainen


Tämä on niin helppo ja hyvä ja halpa ja terveellinen aamupala, että ihan naurattaa, miksen ole aiemmin älynnyt tehdä tätä. Moni varmaan teistäkin osaa heittää blenderiin marjoja ja jugurttia, mutta mulle tämä ihanuus aukesi vasta tänäkesänä.

Helppo marjasmoothie (1-2 annosta)
n. 2 dl maustamatonta rasvatonta jugurttia
n. 1dl pakaste- tai tuoremarjoja
ripaus sokeria

Sekoita ainekset blenderissä muutamalla surauksella, niin että marjat hajoavat. Kaada lasiin, asettele söpö pilli ja nauti. Varioi eri marjoilla, määriä voi vaihdella maun mukaan. Sokerilla saa marjojen kitkeryyttä pois, mutta itse nautin smoothieni melko kirpeänä. Marjasmoothie on vitamiinipitoinen ja terveellinen aamianen tai välipala.

Oma vakiosmoothieni koostuu Rainbow'n rasvattomasta, maustamattomasta jugurtista (n. 1,50e/l) ja Pakkasmarjan Marjamix -pakastepussista, josta löytyy mustaherukoita, mansikoita ja vadelmia (n. 1,70e/250g). 

Tämän smoothieherkun takia minua hinguttaa kykkimään mustikka-, mansikka- ja vadelma-apajille. Näinä päivinä saa kiittää, että asuu sen verran landella, että ilmaisia mustikkametsiä ja vadelmapuskia, sekä itsepoiminta-mansikkatiloja (niin paljon halvempia kuin ostetut mansikat) on tarjolla hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3