11. heinäkuuta 2012

batisten kuivashampoo yllätti


Batisten kuivashampoo (Batiste dry shampoo) on tuttu monista blogeista, eikä sinänsä uusi tuote esiteltäväksi, mutta minusta se ansaitsee oman merkintänsä mainoutensa vuoksi. Ostin eilen ensimmäisen Batisten kuivashampooni, tuoksuna tropical.

Olin lähdössä iltavuoroon ja katselin kauhulla edellisenä päivänä pestyjä hiuksia. Kaivoin Batisten ostoskassista ja suihkin sitä tovin hiuksien tyveen. Aluksi vaalea väri kauhistutti tätä ruskeaverikköä, mutta kevyen pöyhimisen jälkeen kaikki harmaahapset olivat kadonneet ja tilalla oli sileä, puhdas ja paksu hiuspehko! Vielä tänäkin aamuna, kun hiusten pesemisestä on kaksi päivää, tukka näyttää käyttökelpoiselta :o En ole aikaisemmin tällaista kuivashampoolta edes osannut odottaa!

Kuivashampoota löytyy Kickseistä hintaan 6,90e ja sitä saa kolmena eri tuoksuna. Hyllyihin oli tullut myös uusi, supertuuheuttava versio.

Ps. Ekstrakivaksi Batisten tekee sen värikäs ja nuorekas design niin pakkauksissa kuin nettisivuillakin.

5 kommenttia:

 1. Pakkaukset on kyllä ihanan piristäviä ja nuorekkaita, jonka vuoksi tekee jo mieli kokeilla niitä. :) Jossain vaiheessa nuo olivat Kicksissä tarjouksessa ja sääli etten silloin tajunnut yhtä tuommoista hankkia!

  Kurkistin nettisivuja ja tuo Union Jackilla koristeltu Brit-pullo olisi kyllä niin rock kylppärissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin huomasin sen tarjouksen silloin, mutta piti kiltisti odotella palkkapäivää :D Mutta ei tuo normaalihintakaan kovin paha ole.

   Niinpä, toispa ne noita muitakin puteleita Suomeen :)

   Poista
 2. Hei kiitti tästä, olenkin etsinyt uutta kuivasamppoomerkkiä! Hintakaan ei näytä pahalta ja lopputulos oikein passelilta! Tykkään myös aika paljon tuosta batisten fontista! Graafikko-jee!

  VastaaPoista
 3. Hö, ostin Dirty Secret-kuivashampoon 18 eurolla :P Noh, ensi kerralla fiksummin.

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä, kävinkin heti hankkimassa itelleni yhden, ruskealle tukalle tarkoitetun. En tiiä onko sillä sen kummempaa eroa tavalliseen, mutta ainakaan ei suhkuttaessa pistänyt hiusta vaaleaksi vaan hävisis saman tien näkyvistä :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3