8. tammikuuta 2012

under construction

Jaahas, jouduin vaihtamaan blogin ulkoasun perinteiseen malliin syystä, että dynaamista näkymää ei enää anneta minulle ollenkaan vaihtoehdoksi. Tämä ulkoasu tuntuu jotenkin niin vanhalta, mutta oikeastaan mukavaa vaihtelua, kun sivupalkki on näkyvillä. Sitä ongelmaa korjatessa alunperin vaihdoin blogimallia staattisesta nk. dynaamiseen.

Dynaamisen näkymän ainoa miinus oli sen vähäiset muokkausmahdollisuudet, sekä se dynaamisuus. Kyllä bloggaajaalla tulisi olla valta päättää millaiset asetukset vallitsevat joka ruudulla sitä katsottaessa. Se vain kaikkiaan näytti mielestäni parhaimmalta ja oli niin helppo.

Automaattisen blogiotsikonkin kadotessa vasemmasta ylänurkasta päätin rustata nopeasti bannerin ja käyttää mieluummin bloggaushistoriani alkuperäisintä nimikettä. Olen yhä tyttö maalta maanläheisine arvoineen, mutta koen, ettei nimi anna kasvunvaraa ja luo tarpeettomia ennakkoluuloja. Tavallaan olen modernikin ihminen. Koen parhaimmaksi valita puolueettoman nimen, joka kuvaa blogin tarpeiksi riittävästi minua itseäni.

Ja ehkä näin kevätlukukauden alkaessa, on valtava tarve pyyhkiä pölyjä ja tehdä tilaa uudistumisen eri osa-alueille :)

weheartit.com

3 kommenttia:

 1. Äkkiä ensivilkaisulla luulin, että tuossa kuvassa olet sinä ite :D

  VastaaPoista
 2. Mie katoin ihan samaa! Se dynaamnen oli ihanan smooth, mutta epäilinkin sen olevan vähäisesti muokattava malli. Tää on miust aika hyvä ja simppeli ja nimikn on jees :---) Ja voi ei, nyt miulleki tulee ulkoasu/nimikriisi.

  VastaaPoista
 3. K: Tollasia kuvia ois kiva ottaa! Eiku kevättä oottelemmaan :)

  Maukku: Se oli kyllä smoothi, tää on vähän kömpelö. Saa nähdä miten mie tätä käsittelen vielä, ikinä ei voi olla tyytyväinen jos on paljon muokkausmahdollisuuksia. Miun blogailuun kuuluu vakiona blogi-identiteettikriisi, mutta ei se oo vaarallista :) käsiksi vain!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3