17. tammikuuta 2012

mschic-löytöjä

Olin useamman päivän suunnitellut tilaavaani suomalaisen meikkifirma MSCHICn alesta muutaman tuotteen testiin, eritoten muuan poskipuna (8e, norm. 18e) kiinnosti. Muistelin, että Seppälässä myytiin taannoin MSCHICiä ja halusin testata tuotteita livenä ennen hankintaa. Kävi ilmi, että merkki on loppu ainakin paikallisesta Seppälästä, mutta onnekseni muutamia tuotteita löytyi sesonkialekorista, naurettavan edulliseen hintaan.


Blushing Powder Blush - Orchi
Blushing Powder Blush - Blushing Bride
Perfect Brown Duo
Glossy Lipstick - Flaming Fuchsia

Sain kuudella eurolla tällaisen kasan hyvälaatuista kosmetiikkaa :) Tuotteet löytyivät korista, jossa luvattiin hintalapun summasta vielä 50% pois. Eli 3 euron tuotteille jäi hintaa vain puolitoista euroa. Onneksi meikkejä ei enää ollut montaa jäljellä, olisi voinut iskeä hamstraushimo.


 Blushing Bride on persikkainen pinkki. Levittyy hyvin ja pigmenttiä riittää.


Orchid on kylmä peruspinkki, tosin hieman lämpimämpi ja vaaleampi kuin kuvassa (riippuu näytöstäkin). Levittyy hyvin ja pigmenttiä riittää. Varovainen sipaisu poskipäihin toimii mukavasti luonnollisen punan antajana.


Perfect Brow Duo:ssa yhdistyy vaalea ja keskitummanruskea. Sävyt aavistuksen lämpimämmät luonnossa. Tumma sävy toimii hyvin värjättyjen kulmieni intensivisoijaksi. Oikein hyvä peruskulmaväri ja sopivan pieni laukkukoko.


Flaming Fuchsia on läpikuultava kylmähkö punainen. Tiesin ostaessa, ettei väreihini sovi tällainen välimuotosävy, mutta puna on koostumukseltaan kosteuttava ja sopii hyvin varapunaksi johonkin fuksiaan paitaan mätsättäväksi.
 

Huulipunakuvien ottaminen on yllättävän haastavaa, etenkään jos ei jaksa meikata pohjaa kasvoille, lähikuvissa kun näkyy kaikki mahdolliset epäkohdat... Noh, käsittelyllä piti joka tapauksessa valo-olosuhteiden ja vääristymien vuoksi tuoda sävy esiin.

3 kommenttia:

 1. Mulla on myös noita Seppälä-version poskipunia, juurikin tuo samainen Orchid ja sitten Cotton Candy. Pigmenttiä on kyllä mielettömästi, ei noi lopu varmaan koskaan :) Blushing Bride näyttää myös hyvältä!

  Silti vieläkin enemmän suosittelisin (mielestäni) "alkuperäistä" MSCHICiä elikin juuri noita mitä linkitit. Mulla on jo toinen pullo meikkivoidetta menossa, primer, kaksi huulipunaa, sivellin sekä poskipuna - ja mooooonta tuotetta ostoslistalla ;)

  Kaikista löydät jaarittelua blogistani, mschic - tunnisteen alta ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Mulla on sulle haaste blogissani. :)

  -Serafia

  VastaaPoista
 3. Martina: Cotton Candya olen varmaan joskus pitänyt silmällä, taisi olla juurikin se sävy jota nettikaupasta kyyläsin :) Kyllä kiehtoisi kokeilla noita kaikki mahdollisia MSCHICCejä, mutta minua arvelluttaa hinta, kun liian usein saan huomata, ettei sävy olekaan hyvä tai koostumus ei käy... olispa heilläkin testereitä myynnissä :)

  Serafia: Kiitos! Katsastan sen :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3