11. tammikuuta 2012

in love with modcloth bags

Tänään löysin laukku-ulkonäkömieltymyksilleni katkeransuloista vastakaikua indie/retro/vintage/romanssi-verkkokaupasta nimeltä Modcloth. Olen tiputellut kuolapisaroita aiemmin Modclothin mekko-osastolla, mutta nyt vasta liikkeen asusteet ja laukut avasivat minulle uuden ulottuvuuden.

Kokosin kollaasin muutamasta kaunottaresta:
Voisin kotiuttaa ihan minkä tahansa noista tai niistä muusta miljardista silmäähivelevästä ruskeasta teko/nahkalaukusta. Harmi, etteivät luomukset ole ilmaisia... ja yllättäen niiden kohdalla, joiden hintalappua uskaltaa vilkaista toisenkin kerran, lävähtää SORRY SOLD OUT -plakaatti heti varoittamaan ylimääräisistä haaveiluista.

ylärivi
Marble Hallways Handbag $47.99
Pistachio Pudding Bag $39.99
One Fawn Day Bag $344.99

keskirivi
Swanky Very Much Clutch $39.99
Upwardly Mobile Satchel in Brown $134.99
Sold-Out Show Satchel $179.99

alarivi
Suitcase Yourself $89.90
En Vogue Envelope Clutch $37.99
I Lichen You Very Much Satchel $57.99 

5 kommenttia:

 1. Modcloth on ihana ja salakavala kauppa. Joskus tilasin sieltä jotain asusteita "halvalla" eli jollain 70 eurolla ja sit Suomen tulli ystävällisesti nosti tilauksen hintaa n. tuplalla. Mut ol se sen arvoista! Hurmaavia laukkuja. Pistachio ja i lichen you very much on lemppareita! Löytyiskö kirpalta samiksia halvempana?

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä blogeissa välillä muitakin kun Vuittonia! :D (henk.koht. en voi sietää)

  VastaaPoista
 3. Maukku: Joo, löytyishän tuolta muutamakymmenen ostos :< Harmi kun ei ole brittiliike, vois tuhlata. Miunkin suosikki on tuo Pistaasilaukku! Ihan kevääseen tehty.

  Kissaämmä!: Hehe, no miun blogissa ei varmaan Vuittonia tule ikinä vilahtamaan :D ainakaan kukkaron mielestä.

  VastaaPoista
 4. tuo turkoosiin vivahtava laukku on tosi kivan näköinen!

  VastaaPoista
 5. Hei Katja! Asiasta näin viidenteen... Näin yhdessä blogissa kynsipostauksen (vaikkei blogi mikään kauneusblogi yleensä olekaan) ja se näytti niin sulta, että voisit tehdä saman perässä! :)
  http://suvikki.blogspot.com/2012/01/naytan-kynteni.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3