6. tammikuuta 2012

aleshoppausta

Eilen pakollisten kenkäostoksien yhteydessä niin sinisilmäisesti uskottelin kaverilleni, etten oikeastaan jaksa kierrellä alennusmyyntejä. Olipa siis aikamoista tekopyhyyttä päätyä Kicksin alepöytien ääreen "ohikulkumatkalla".


Toni&Guy Moisture Injection hoitoaine lähti mukaani ensimmäiseksi testattavaksi tuotteekseni tältä merkiltä. Täytyy kyllä myöntää, että pinkillä ylisöpöllä pullolla oli vaikutusta ostopäätökseen. Tuoksuu muuten mielikuvan vastaisesti aika miehiselle. Hintaa jäi 5e.Mavalan kirkkaanpunainen Los Angeles korvatkoon kuivuneen punaisen Dependini. Tarkempi funktio kirkuvan punaiselle lakalle näin joulun jälkeen selvinnee myöhemmin :) 2,50e.


Phc:n lämpösuojaspray lupaa myös avittaa tukan kihartamisessa. Ei ole ehkä järkevintä testata uutta tuotetta ennen jotain tärkeää tapahtumaa, mutta uskaltanen suihkauttaa tätä tukkaani huomisen juhlakampauksen pohjalle. Tätä merkkiä en myöskään ole aiemmin kokeillut. 5e.


Ja pitkän harkinnan päätteeksi ostoskoriin hyppäsi myös Dependin kynsiseerumi, jonka pitäisi auttaa kynsien kuivuuteen ja edistää niiden kasvua. Jospa tällä pärjäisin paremmin kuin Viva La Divan kovettajalla, joka sopii paremminkin aluslakaksi. N. 7e jäi hintaa.

Alennusmyynnit ovat minulle ainoa keino kokeilla jotain uutta merkkiä tai tuotetta. Raaskin hyvin harvoin uhrata rahojani johonkin parin kympin kosmetiikkaan ja huomata etttei tuote käykään minulle. Miksei voisi olla myytävänä sellaisia edullisia pieniä testipakkauksia, jolloin voisi huoletta joskus kokeilla uutta juttua ilman kukkaronkidutusta? Ihana idea ovat myös GlossyBoxit, (joista Nekku juuri raportoi), joissa satunnaiset testerit matkaavat kotiisi söpössä lahjapaketissa.

1 kommentti:

  1. Tuo kynsien kovettaja kuulostaa kätevältä, omat kynntenikin ovat ihan superhauraat ja liuskottuu heti. Varsinkin nyt kun kasvatan (revin......) noita gelikynsiä pois, niin alla on jo valmiiksi paperin ohuet kynsien jäänteet. Tee postaus tuloksista sitten, oliko hyödyllinen tuote vai ei! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3