7. syyskuuta 2011

the body shop rainforest shampoo ja hoitoaine

Päätin vihdoin ostaa ensimmäiset hiustenhoitotuotteeni The Body Shopista. Olen hullaantunut Body Shopin tuoksuihin ja omistan niitä jättimäisen suihkukerman (kookos), parin pienen matkasuihkarin ja kahden vartalovoin (papaya ja moringa) muodossa. Olen tuoksujen lisäksi innostunut Body Shopin pitkästä ekoystävällisestä urasta ja laadukkaista luonnonmukaisista koostumuksista. Rainforest-tuoteperhe näyttää ja tuoksuu herkulliselle ja se kutsui minua kauppakeskuksen läpi liikkeeseen nuuskuttelemaan purnukoita.

Oikeasti olin kyllä shampoon ja hoitoaineen tarpeessa, joten tarjous, jolla shampoon ostaja sai hoitoaineen puoleen hintaan löysytti kukkaronnyörit sopivasti. Kenties jo vuosi sitten poiskasvaneen kerrostetun hiusmallin vuoksi valitsin radikaalisti vasten pidennyksien hoito-ohjeita tuuheutta lupaavan shampoon. Hoitoaine oli pakko ottaa kosteuttavasta sarjasta rutikuivien pidennyslatvojen vuoksi.








































Rainforest Volume Shampoo for fine hair (n.10e, 250ml) With pracaxi oil, guarana seed extract and community fair trade aloe vera. No silicones, no sulphates, no colourants, no parabens. For thicker feeling, fuller-looking hair, with more body. Boosts volume and shine without weighing hair down.

Muutaman pesun jälkeen ero entiseen shampooseen huomasi selkeästi. Ennen Rainforestia käytin loppuun Aussien Take the heat -sarjan shampoon ja hoitiksen, jonka myöhemmin tajusin aiheuttavan päällishiuksien latistumista. Pidennyksillehän kosteuttava shampoo on elintärkeä, mutta oma tukkani oli jo ravinteensa saanut ja lössähti aina pesun jälkeen. Suurin vaikutus näkyi hiustenlaitossa: kiharat pysyivät paljon paremmin tuuheuttavan Rainforestin kanssa. Ehkä joillekin kuluttajille tämä on yksi hiustenhoidon perussäännöistä ollut aina, mutta oma tukkani ei ole koskaan tarvinnut tuuheuttavia tuotteita, jotta kampaus pysyy kuosissa. Shampoo tuoksuu marjaisalle (hitusen karpaloiselle) ja makealle, mutta raikkaalle. Sademetsäiselle :)



















Rainforest Moisture Conditioner for dry hair (n.5e puoleen hintaan, 250ml) With pracaxi oil, manketti nut and community trade honey. No silicones, no colourants, no parabens. Conditions to moisturise and improve the hair's softness without weighing it down, for smooth and shiny finish.

Hoitoaine on perushyvä ja käsittääkseni aika luontopohjainen (incejä en osaa tulkita), jonka voi tuntea käytännössä. Laittaessa ainetta hiuksiin, se ei tunnu juurikaan hoitoaineelta. Useinhan hoitis tekee välittömästi liukkaaksi tukan jo suihkussa lisäämisen aikana (silikonit?). Uskon, että toimii paremmin ihan omassa hiuksessa. Tuoksu on miellyttävä, keveästi kukkainen ja  pähkinäinen. Koostumus kermainen.

















Hiusjatkeet saavat muuten myöhemmin syksyllä kyytiä tästä päästä niiden rasittavan hoitamisen ja kuivumisen vuoksi. Oma tukkani on paljon taipuisampi ja terveempi kuin alta riippuvat sinettihiukset. Pituuttakin omasta tukasta näyttäisi löytyvän jo sinettihiuksen verran, joten käytännössä tekotukka on tällä hetkellä vain tuuhentamassa latvustoa. Katsotaan mitä jännää keksimme kampaajan kanssa :) Back to au naturel!



















Taustalta kurkkinut orkidea fiilistelee rainforest-teemaa :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3