28. heinäkuuta 2011

häähuumaa

Tänäaamuna herätessäni ensimmäinen näkemäni asia oli vaatekaapin ovessa roikkuvaa valkoinen  jättimäinen möykky.
 Tuo ihana massiivinen (kännykkäkameralla ikuistettu) möykky sisältää ihanan massiivisen hääpukuni, johon saan sujahtaa (toivottavasti myös sujahtaa, enkä tunkeutua) reilun viikon päästä. Olen vastaillut kaikkien jännittääkö morsianta -kysymyksiin tyynen rauhallisesti että ei yhtään. Mutta reilun viikon päästä ... kyllähän se kihelmöintiä aiheuttaa :)


 Tulevasta tapahtumasta kertonevat myös eri puolille asuntoa pesiytyneet häälehdet. Fiilistelen lehtien parissa sellaisina iltoina kun ei olla valvottu yömyöhään suunnittellen tai töiden jälkeen palautuen. Suosikkejani ovat brittilehdet, joissa runsaan visuaalisen nautinnon lisäksi juttuaiheita on laajemmalti, kun kotimaisten ideat pyörivät muutaman saman otsikon ympärillä vuodesta toiseen (nimim. vino pino häälehtiä menneiltä vuosilta). Flowers- ja You & Your Wedding -lehtiä saa ainakin Sokoksista. Kukkia rakastavalle nuo Flowers-lehdet ovat herkullista silmänruokaa ihan ilman häitäkin.


 Tällainen tärkeä paketti odottaa avaajaansa. Saan aina sellaisen HIHIHIHI-refleksin kun otan tuon rasian käteeni. Boksin sisältö -tai lähinnä sen ulkomuoto- valaistettakoon teillekin, kun aika on :)


 Kurkistus vaatekaappiini... Ei vaan sohvan valloittaneet polttarikamat, jotka halusin muistoksi mahtavasta päivästä. Olivat muuten täydellisimmät ikinä! Niistäkin haluan kertoa tarkemmin, kunhan saan jotain kuvatodisteita kaasoilta. Päivä oli täynnä odottamattomia positiivisia yllätyksiä ja se olisi saanut jatkua vaikka koko viikon :)

5 kommenttia:

 1. Tuo lumikkimekko on näyttänyt varmasti ihanalta päälläsi :). Kun sinulla on tuo iihana musta kiharapilvi <3.

  Polttarikuvia odotellessa!

  VastaaPoista
 2. Panda: Mekko oli kyllä ihana veto tytöiltä :) Joskin hiukseni ovat tuosta vuoden takaisesta profiilikuvasta muutamia asteita vaalennut ja otsis kasvanut... mutta kunnon punahuulten kanssa kyllä siitä hyvät snow white -vibat tuli :D

  VastaaPoista
 3. ei sun polttarit ollu sattumoisin raumalla...? :D

  VastaaPoista
 4. Lenore: Täällä kotikaupungissani Joensuussa ja ympäristössä pyörimme koko polttareiden ajan :) Vilahtiko Raumalla Lumikki?

  VastaaPoista
 5. oih vaikuttaa ihanalle, harmi etten päässy polttareihin mukaan. olin siis häissä, teeman mukaisesti;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3