19. heinäkuuta 2011

Eko-Tigi ja Detoxit

Yhyy, elämä potkii nyt olan takaa. Kun vihdoin kamerani kotiutui akkuja kuluttavalta mökkireissulta, huomasin hukanneeni laturin mokoman! En ole koskaan pitänyt lainakuvien käytöstä, mutta vissiinkin pakko ryhtyä, ei tästä blogausjumituksesta muuten pääse.

Kokeilunhaluni on kohdistunut viime päivinä seuraaviin kohteisiin:

1. Tigi Love Peace Planet, Walking on sunshine shampoo
Olen selkeästi sokaistunut kaupunkini hiljaa laajenneesta Tigi-tuotteiden valikoimasta (ja omasta hiljempaa laajenneesta kiinnostuksesta niihin), sillä minulle ei ennen tätä hetkeä (kun googlasin kuvaa putelista) ollut käynyt mielessäkään tilata Tigejä netistä. Ja yleensä ajattelen aina ensimmäisenä nettikauppojen edullisuutta. Siiiis, ainakin brittisivuistoilla hinnat ovat törkeästi halvemmat.

Ihmiset: Mistähän osoitteesta Tigejä kannattaa lähteä tilaamaan? (hinta-luotettavuus-toimituskulut)

Niin, itse shampooseen. Tuoksuksi luvataan inkivääri, mandariini ja lime, mikä etäisesti toteutuukin, mutta se saisi olla vielä sitruksisempi/hedelmäisempi. Tuoksu on kyllä miellyttävä, toisin kuin muutamat tuttavuudet Tigiltä, jotka ovat liian tuhteja minun aamusuihkuihini. En ehkä ostaessa tajunnut, että kyseessä on tosiaan kiiltoa lisäävä shampoo, joita olen karttanut... noh, tähän ostokseen asti, sillä vihaan keinotekoista kiiltovärikypärää, jonka useimmista siloshampoista saa. Shampoo saattaa olla suunnattu enemmänkin normaaleille kuin käsitellyille hiuksille, mutta toisaalta oma hiukseni on aikuiselämänsä parhaimmassa kunnossa. Ainoastaan kuihtuneet pidennykset ruikuttavat janoansa. Parin pesun tuloksilla ei paljon voi luvata, mutta minusta vaikuttaa sellaista laadukkaammalta perusshampoolta eettisin arvoin ja (lähes) luomuin ainesosin, jota oikeastaan tuotteelta halusinkin/odotin.

"Kierrätä lookkisi shampoopesun aikana! Omena-aminohapot, inkivääri ja vihreä tee tekevät tylsästä tukasta jotain totaalisen rakastettavaa. Pehmeämmät, kiiltävämmät hiukset - ja tanssahtelet auringossa!
 • 70% orgaaninen
 • ei parabeeneja
 • ei keinotekoisia väriaineita ei synteettisiä tuoksuja
 • ei sodium lauryyli/laureettisulfaatteja
 • pakkaus 50% kierrätysmuovia
Hyöty käyttäjälle:
 • Puhdistusteho: Kevyt
 • Kasvipohjainen puhdistava aine
 • Pehmentää ja antaa kiiltoa
 • Poistaa pörröisyyttä"
http://www.hiustuotteet.fi/


Tigin eko-sarjasta löytyy kiillottavan lisäksi, myös kostetuttavat shampoo ja hoitis -pari, sekä hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita. Itse päädyin testaamaan yhtä purnukkaa kerrallaan, jos koko tuoteperhe olisikin karvas pettymys (+ entisiä Tigejä riittää vielä).

2. Detox foot pads
Minullekin jalkalaastareita! Tässä sentään toteutin omia taipumuksiani ja tilasin huomattavasti halvemman version internetistä (joskin kuukauden toimitusajalla). Bongasin Detoxit joskus pariinkin otteeseen eri blogeista, mutta nyt ne taas pamahtivat eteeni Too fast for love -blogissa. Kyseessä on siis elimistöä puhdistava jalkapohjaan kiinnitettävä laastari, jonka ainesosat imevät kuona-aineita. Lappu lupaa kiihdyttää aineenvaihduntaa ja läjän muita terveysominaisuuksia, joita voi lukea vaikka täältä.

Omat lappuseni lähtivät matkaan Kiinasta ystävämme ebayn kautta. Maksoin 10stä laastarista 2 euroa, jotka riittävät viiden päivän kuuriin. Suomalaisista terveysverkkokaupoissa saman kuurin saa 25 eurolla :) En tosin tiedä minkä merkkisiä tilaamani lappuset ovat, jotain piraatteja varmaan, mutta testaamista odotan innolla. Testailen niitä sitten kuukauden päästä.

Seuraavaaksi saan hivuttautua kaupungille hääshoppailumielessä. Ostoslistalla tälle päivälle ovat pitkäkestoiset tuikkukynttilät, kahviservetit ja vieraskirja. Meillä on sulhon kanssa yhteinen kalenteri, jossa työvuorojemme lisäksi on kaikelle vapaa-ajalle keksitty käyttöä :P On niin paljon vielä järjesteltävää ja hankittavaa.. mutta se on kyllä hirmu kivaa <3 ekoileva morsmaikku kuittaa.

2 kommenttia:

 1. Itse olen ostanut Tigiä Feel Uniquesta (ei postikuluja), Cheap Smellsistä ja Look Fantasticista (ainoa näistä, joka on EU:n tullialueella -> ei tarvitse huolehtia veroista), kaikissa on hinnat ja toimitukseen liittyvät jutut kohdillaan.

  www.feelunique.com
  www.cheapsmells.com
  www.lookfantastic.com

  VastaaPoista
 2. .Nekku.: Kiitos! Look Fantastic tarjoaa näemmä ainakin hetkellisesti myös ilmaiset postikulut internationally. Melkein olis nyt hetket kokeilla :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3