30. heinäkuuta 2011

detox-laastarit testiin

Pääsemme taas upean kännykkäkameran laadun äärelle kameralaturini mystisen katoamistempun vuoksi. Ebaysta tilatut Detox-jalkalaastarit saapuivat viikossa ja innokkaana aloitin jo testauksen. Ikävä vain, että yllättäen juuri minun tilaukseni kanssa oli säädetty ja sain 10 laastarin sijaan 5 kappaletta. Pakkauksessa tulisi siis olla 10 foot padia ja 10 laastaria, jolla ne kiinnitetään jalkapohjiin. Toki sain pahoittelut ja $1,5 takaisin uutta tilausta varten :D Kuuri kuitenkin jää kesken, jos odottelen uutta pakettia, joten suunnittelin, että joku ihoteippiviritelmä voisi mennä vastaavasta laastarista.

Sitten tuloksiin.
Huom. Kuvamateriaali ei heikkohermoisille!
Perusbloggaajana on pakko laittaa kuva ensin paketista, jossa tuote saapui ;)


...jota seuraa näkymä sisällöstä koskemattomana (usein myös kauniisti järjesteltynä). Tähän väliin voi myös lisätä kuvan paketin avatusta reunasta kurkistavasta sisällöstä/avatusta paketista, jossa sisältö vielä paikoillaan. Kuvassa foot padeja (kaksi per pussi) ja adhensive sheettejä.


 Laastari koivessa illalla (ja ihanan tumma isovarvas). Ohjeissa kehotetaan käyttämään 8h yön yli tai 5h kävellessä.


Laastarit 1. aamuna. Olin vähän pettynyt, koska tuo mönjä on harmaata, eikä mustaa, niinkuin monissa kuvissa. Ja sitä oli aika vähän. Odotin ylitsepursuavaa yönmustaa mömmöä, jonka mukana taikaiskusta lähtisi kaikki kehoni kuona-aineet.


Sitten siihen jännään osuuteen: Laastarit 2. aamuna olivat huomattavasti tummemmat ja mönjäisemmät kuin viimeksi. Ehkä makeammat yöunet auttoivat asiaan, mutta kuurin idea on, että tummuus ja aine vähenisi öiden myötä. Mulla ilmeisesti lisääntyy. Saa nähdä mitä nyt keksin seuraaviksi öiksi, kun ei ole niitä teippejä...

PS. YKSI viikko häihin. Hihii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3