28. kesäkuuta 2015

Zoyan kesä | Zoya Oceane

Zoya julkaisi kesäksi perinteiset kaksi käsi kädessä kulkevaa kokoelmaa, jotka kantavat tänä vuonna nimiä Island Fun ja Paradise Sun. Island Fun sisältää kuusi kirkassävyistä cremeä, kun taas Paradise Sun kuusi eri väreissä sädehtivää helmiäishippuista lakkaa. Sain maahantuojalta kuusi lakkaa kesäkokoelmista ja aah, katsokaa nyt noita! I'm in lööv.


Zoya Oceane
Zoya Cecilia
Zoya Isa
Zoya Serenity
Zoya Aphrodite
Zoya NanaEnsiksi testiin pääsee Oceane. Jouduin olosuhteiden pakosta kuvaamaan ilman lightboxia, mutta onneksi tuota (pilvistä ja sateista) päivänvaloa on vielä melko myöhäänkin saatavilla.

Oceane on upea metallihelmiäisviimeistelty ja hopeisin mikrohipuin koristeltu turkoosinsininen. Sanon turkoosinsininen siksi, että mielestäni pohja on enemmän sininen, mutta valossa kääntely tuo sävyssä selvästi myös vihreyttä esiin. Metallissa on hieman frost-tyyppinen, matahtava koostumus. Pullossa mikrohiput ovat huumavan kauniisti esillä ja kyllä niitä kynsillekin tuli, vaan kuviin ei niitä juuri saanut napattua. Hippujen, lievän huurteisuuden ja sävyn vivahteikkuuden vuoksi tämä ei todellakaan ole mikään perushelmiäisturkoosi, jota usein kesäkokelmat tarjoilevat.

Zoyan sanoin "best described as a true turquoise with a micronized metallic pearl finish that reflects the clearest blue ocean waters!" ja allekirjoitan täysin tuon meriviittauksen! Tulipa muuten matkakuume viimeistään nyt, jos ei kesätön kesä ole sitä vielä saanut aikaiseksi ;PKaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Lakka raidoittui vain vähän, kuten metalleilla on tapana, mutta ei mitenkään merkittävästi - näissä swatcheissa ei ole päällyslakkaa. 
 

Johan pelkkä lakan nimikin vaati meriaiheisia leimoja seuraksi. Siispä uusi MoYou London Sailor 04 tuli korkattua ja hyväksi todettua. So far, so good. Lämpenettekö Oceanille?


Zoyan kesän 2015 kokoelmien kaikkiin lakkoihin voi tutustua NailCityn sivuilla. Iloisena uutisena Zoyan ystäville myös se, että rekisteröitymällä NailCityn verkkokauppaan, pääsevät kuluttajatkin viimein tilaamaan iiisosta valikoimasta suoraan verkosta. Aiemminhan se on ollut mahdollista ainoastaan ammattilaisille. Uudet sävyt maksavat tutun 15€ mutta kesän aikana kuulemma varastoja siivotaan ja eri sävyjä tulee myös poistomyyntiin (nytkin sivuilla näkyy jo alempia hintoja)! :) Tuotteita voi selata kirjautumatta, mutta hinnat tulevat näkyviin kun kirjautuu asiakkaana sisään. Valikoimasta löytyy mm. minilakkoja, himottuja Pixie Dusteja ja jäätävä valikoima menneitä ja tulevia kausisävyjä ja perussävyjä.


Leppoisaa sunnuntaita!

1 kommentti:

  1. Oi että mikä upea meriaiheinen lakkaus! ♥ Kokoelmakin vaikuttaaa kovin houkuttelevalta :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3