25. kesäkuuta 2015

Sizzle ja hopealeimaus

Silloin, kun asunnossa on viemäriremontti, eikä viemäreihin saa laskea vettä, siellä on hyvin hankala asua. Tämä aiheuttaa sen, että on lähdettävä evakkoon. Evakkoasumukseen sen sijaan ei voi raahata koko kynsilakka-arsenaalia, koristeluvälineitä ja lightboxia. Evakkoon ei myöskään voi roudata käsittelyohjelmia sisältävää pyötäkonetta, saati näyttöä ja asumus saattaa myös sijaita sellaisella mystisellä katvealueella, jossa netti ei huitomisesta huolimatta toimi.

Kun pääset työpäivän jälkeen viemärirempan keskelle käymään suunnitelmissasi tehdä kynsiä ja blogata, voit huomata, että toinen lightbox-virityksesi lampuista on poksahtanut ja valoa ei riitäkään kuvauksiin. Tässäpä tärkeimmät, samaa luvassa vielä pari viikkoa ;) Eli jos ei bloggaustahti ole ihan huipussaan, syytän avoimesti bloggaamista suosimattomia elämisjärjestelyjä. Joskin kokemuksen mukaan myös lukijat hiljenevät hieman kesäksi.


Yhdet hyvin perustavanlaatuiset Sizzle-kynnet ehdin tehdä muutama päivä sitten, kun halusin testailla uutta El Corazonin hopeista lakkaa, jonka luvattiin toimivan myös leimauksissa. Ihan hyvin se toimiikin, ihan lievää leviytymistä havaitsin, mutta varmoissa leimauskuvioissa käynee hyvin. Lakan viimeistely on huurteinen metalli ja mainio myös sellaisenaan, joskin ihan leimaustarkoituksissa sen hankin. Jonkin verran myös raidoittuva yksilö, paksua metallista tavaraa kun on.

Picture Polish Sizzle nyt on niin varma tapaus kuin voi olla: täydellinen kirkkaanpinkki sävy, ihanat hopeahiput ja täysin mutkaton levittyvyys.


Pinkki lakka Picture Polish Sizzle
Hopea lakka El Corazon Kaleidoscope F-01

Leimauslaatta Born Pretty Store BP-48*

*saatu blogiyhteistyöhön

3 kommenttia:

  1. Kauniit lakkaukset (: ja ihana Sizzle<3 mullakin pääs just kynsille

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanan kesäinen lakkaus! Sizzle on kyllä upea ♥

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3