6. huhtikuuta 2015

Zoya Delight: Tiana, Daisy ja Lillian

Zoyan vuoden 2015 kevätkokoelma Delight koostuu kuudesta karkkisävystä, joihon kuuluu kolme puhdasta cremeä ja kolme shimmerlakkaa höystettynä turkoosilla hohdolla. Esittelen nyt kolme kokoelman lakkaa, jotka sain Zoyan maahantuojalta:

Pistaasinvihreä pastellicreme Tiana
Hohtavankeltainen shimmer Daisy
Merensininen pastellicreme Lillian
 

Zoya Tiana tuo mieleen Disneyn Prinsessa ja sammakko -elokuvan päätähden, vihreäpukuisen Tianan ja arvatenkin sävy on saanut nimen kaunokaisen tunnussävystä. Zoya kuvailee sävyä pistaasijäätelön vihreäksi ja tältähän se kynsilakkana yleensä näyttää, vaan livenä pistaasijäde on mielestäni keltaisemman vihreää, toki yhtä herkullisen hyvää.

Koostumus on paksuhkoa ja viimeistely puhdas creme. Tiana käyttäytyy kuin muutkin vaaleat cremet - hieman kärsivällistä tasoittelua ja kolmannella kerroksella lopputulos ihastuttaa.


Zoya Daisy vei sydämeni pelkästään pullon perusteella. Keltainen on suunnilleen viime kevääseen asti ollut iso no-no kynsilakoissa, mutta kuten muuallekin ympäröivään maailmaan, myös kynsille keltaisen eri sävyt hivuttautuvat muodin mukana ja minä olen varsin mieltynyt keltaisiin asioihin tälläkin hetkellä.

Zoya kuvailee lakkaa metalliseksi, raikkaaksi sitruunamarengin keltaiseksi. Sävy on niin keväinen, todellakin raikas, sitruunainen ja turkoosin hohteen vuoksi myös uniikki, aavistuksen tummavivahteinen. Turkoosi shimmer näkyy paremmin luonnonvalossa, tässä valossa se näyttäytyy enemmän vihertävän hopeana. Kolme kerrosta, niin viimeistely on peittävä ja tasainen.


Zoya Lillian on turkoosivivahteinen sininen, mutta ei todellakaan se kliseisin kevätpastellinsininen. Zoya kuvailee lakkaa haalistuneeksi aquamariiniksi ja sävy on totisesti vaalea aqua blue, mutta ei väri kynsillä niin haalistunut ole. Sävy vivahtaa vintagetyyppiseen siniseen, mutta oikeastaan lakka näyttäytyy aika kirkkaana kynsillä.

Lakkasävy on todella kaunis, kolmella kerroksella tasoittuva puhdas creme.


Tein aiemmin Lillianilla ja Tianalla haastelakkauksen aiheeseen "Pastels" ja toki kun lakat samasta kokoelmasta ovat, sopivat ne mainiosti yhteen. Pohjalle lakkasin kolme kerrosta vihreää Tianaa ja sinisiin kohtiin käytin ainostaan yhden kerroksen Lilliania. Tässä manissa Lillian on paljon enemmän haalistunut aquamarine, kerroksien määrä vaikuttaa tässäkin tapauksessa lakan loppusävyyn :)


Lakat saatu esittelyyn maahantuojalta. Zoya-kynsilakkoja Suomeen maahantuo NailCity. Lakkoja voi ostaa jälleenmyyjiltä tai tiedustella sähköpostitse: info@nailcity.fi. Zoyan lakat ovat 5-FREE-myrkyttömiä, eli ne eivät sisällä tolueenia, kamferia, formaldehydiä, formaldehydikartsia tai DBP:tä.

3 kommenttia:

  1. Voi ei miten ihana tuo Daisy! Itsekin olen tässä ihan lähiaikoina huomannut alkaneeni tykkäämään keltaisista lakoista, ihan yllättäen :D

    VastaaPoista
  2. Tiana on kyllä ehdottomasti mun suosikki näistä kolmesta vaikka ei tuo Lilliankaan hullumpi tapaus ole. :) Daisy ei sopinut omille kynsille ollenkaan, sulla sekin näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
  3. Oijoi! Todella kauniita kaikki kolme, mutta sanoisin että ehdoton lemppari on Tiana. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3