12. huhtikuuta 2015

#ablecs15 Week 9: My Newest Polish

Eilen kerroinkin jo, että arpaonni suosi Mi Nailsin Facebook -arvonnassa ja sain vapaavalintaisen Foxy Paws -lakan heidän valikoimistaan. Foxy Paws on tanskalainen indielakkamerkki, enkä ollut kuullut siitä ennen kuin Mi Nails alkoi maahantuoda sitä Suomeen ihan pieni tovi sitten. Viime keskiviikkona avautui Foxyjen verkkokauppamyynti ja päätin arvontapalkinnon kaveriksi tilata toisen merkin lakan.

Arvontapalkinnoksi valitsin aivan ihanan kirkkaan neonlimenvihreän hololakka Lambadan (ja nyt kaikilla alkaa pauhata päässä tämä). Tämä on Summer Party kokoelmasta, samoin kuin eilen haastelakkauksessa yhdessä kynnessä vilahtanut Bailando.

Uusin kynsilakkani -haastemani sai pohjakseen siis Foxy Paws Lambadan (vaikka käytännössä taisi tuo Bailandon ostopäätös tulla tämän jälkeen, mutta lakat saapuivat yhtäaikaa). 


Lambadan kaveriksi maalasin ihan simppelit kolmiot ja aksenttikynnen osin tekstuuripintaisella Glam Polishin Sunrise Over Sea:lla.

 

Lambadan holograafisuus tulee parhaiten esiin suorassa auringonpaisteessa. Sävy on luonnossa myös hieman vihreämpi kuin näissä kuvissa, joissa se yrittää kovasti taittaa keltaiseen :)


neonvihreä hololakka Foxy Paws Lambada
vihreä glitter/tekstuurilakka Glam Polish Sunrise Over Sea


Rentouttavaa ja aurinkoista sunnuntaita!


5 kommenttia:

 1. Voi kun on ihanan pirteä lakka :) Kolmiot toimii aina!

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväiset tai jopa keväiset kynnet! Pelkästään näiden kuvien näkemisestä jotenkin piristyy :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi miten raikkaan pirteät lakkaukset! Huippuhienot :)

  VastaaPoista
 4. Onpas herkku lakka toi Lambada! :) Tosi kaunis lakkaus muutenkin, ihanan keväinen.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3