3. tammikuuta 2015

#ablecaw14 Week 16: Gold or Silver

Viimeisen viikon viimeinen manikyyri ja samalla koko haasteen lopetusaihe on käsillä! 16 viikkoa kynsihaasteilua takana ja saa nyt päätöksensä, snif.


Gold or Silver -aiheeseen valitsin yhden sellaisista tyyleistä, joita näkee aika ajoin myös normilakkaajien (=ei siis hurahtanut kynsibloggaaja/-harrastaja) kynsillä. Tämä siisti ja sievä lakkaus onkin niin helppo toteuttaa, että ihmettelen miksen ole aiemmin tätä hyödyntänyt eri väreissä.

Valitsin yllättäen Zoya Zivin kullaksi, vaikka tunnunkin käyttävän sitä joka toisessa lakkauksessa. Tajusin nimittäin tässä, että minullahan ei ole edes glitterlakkojen ulkopuolelta hopeaa lakkaa, mitä valita, joten mennään sitten kovasti kulutetulla parhaimmasta parhaalla kultalakalla. Jos joku tietää samantyyppisen foil-henkisen hopealakan, niin saa vinkata!

Halusin lakkauksesta myös raikkaan ja minttupohdintojen jälkeen päädyin kuitenkin valkoiseen Gina Tricotin cremeen. Teippauksessa on muutenkin helpompi käyttää kerralla peittäviä lakkoja, että teipit lähtevät siististi lakan ollessa vielä märkä.



Valkoinen creme Gina Tricot White
Kultalakka Zoya Ziv 


Kynnet ovat muuten vähän kärsineet talvisäästä ja auton jäätyneestä ovesta :D Muutama päivä sitten napsahti hansikkaan alla niin, että ei jäänyt epäselväksi, etteikö keskisormi ja nimetön menettäneet kulmiaan. Niin rasittavaa, kun himoitsen kunnon neliskulmaisia kynsiä, niin eikös ne aina pätkähdä reunoista poikki ja on pakko pyöristää.


Nyt se on sitten The Finnish(able) Nail Art Challenge -kynsihaasteen loppu! Toivottavasti olette viihtyneet matkalla ja ehkä inspiroituneet tekemään omiakin kynsiä. Palaan aihetta puimaan vielä koostepostauksen muodossa ja fiilistelemään omaa "matkaani" :)


3 kommenttia:

  1. Mulla kanssa napsahtelee nuo reunat aina :/ Tänä talvena on kynnet tosin olleet koko ajan pidettynä sen verran lyhyinä, että vahinkoa ei ole päässyt käymään :) Kauniit kynnet, mutta mitä me nyt tehdään kun haaste on loppu :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, se on kyllä nihkeä vaiva, varsinkin tällaiselle ikuiselle kasvattajalle. Mullakin näytti hyvältä kesän jälkeen, mutta eiköhän nämä säät ole sen verran tehneet työtä, että LadyVitoista huolimatta napsuu vain :/ Ja todellakin, on vähän outo olo, kun ei olekaan mitään aikataulutettavaa lakkausta :o

      Poista
  2. Oi, kaunis lakkaus! Kummallista kyllä, mullakin on tällanen vielä kokeilematta, vaikka täähän ois niin simppeli ja nätti tyyli. :o

    Vähän kauhistuttaa miten tässä saa edes mitään lakkailtua kun ei oo lista kertomassa että mitä seuraavaksi. Kääks.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3