19. tammikuuta 2015

ILNP Charmingly PurpleTänään swatchataan I Love Nail Polishin violetti holokaunotar Charmingly Purple. Lakka kerrostuu samoin kuin sisarensa mintunvärinen Music Box, eli eka kerros näyttää epäilyttävän raidottuvalta, mutta toisella päästään jo asiaan. Kolmas tasoittaa kokonaisuuden, mutta näihin kuviin käytin vain kaksi kerrosta ja päällyslakan. Holohippuset levittyvät taisesesti kynnelle, mutta kimallus sisävalaistuksessa jää vähän vaisuksi - kuvissa se tosin näyttää ihanan hempeältä. Hopeanhohtoinen holoshimmer yhdistettynä violettiin on hyvin kaunis!


Fanitan tämän tyyppisiä laventeliin taittavia violetteja - etenkin näin kevätkaudella ne miellyttävät silmää, kun syksyn burgundit ovat jo taaksejääneet. Tämä vuodenaika saattaa tosin olla väärä hetki kaivaa ensimmäiset holot esille ja ihmetellä, kun ne eivät säihkykään niin kuin kuvissa.


Iltapohdinta: Olen vähän arponut, ottaisinko joskus kynsilleni geelivahvistuksen. UV-jutut ja geelaukset ovat kuitenkin sen verran vieraita ja pelottavia (+ ylimääräinen rahareikä), että vielä en ole rohjennut. Nyt vain vaivalla kasvatetut kynnet eivät millään tahdo pysyä reunoista ehjinä, enkä minä taas millään haluaisi mantelikynsiä. Ja tuo oikea käsi nysine kasvamattomine kynsineen on vähän tragikoominen, kun ihmiset tuppaavat kysymään onko minulla tekokynnet toisessa kädessä... JUU ON tekokynnet vasurissa ja oikeassa luomut = haifäshön. Haaveissani olisi aivan neliskulmaiset talttakynnet, jotka näyttäisivät luonnollisilta ja joiden päälle olisi smoothi lakata. Pituudella ei niin väliä, mutta se neliskulmaisuus... *slobber*

12 kommenttia:

 1. Voi miten sööööppänää <3 <3

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi ku upee lakka!
  Mul on tällä hetkel geelivahvistukset kynsissä Sensationailin kirkkaalla geelilakalla :) tosi helpot tehdä ja ottaa pois. Alotuspakkaus mis on uuni ja kaikki muu tarvittava tais maksaa joku 80€, eli ei oo mitenkään hirmu kalliskaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, oletko huomannut, että vaikuttaako kynnen katkeilemattomuuteen? Omatekoisiakin geelivahvistuksia olen pohtinut, ne tuntuvat olevan melko suosittuja kynsibloggajillakin. Aloituspakkauksen hinnalla saisi ammattilaisella todennäköisesti vain yhdet geelit, joten oikein varteenotettava vaihtoehto. Jotenkin vaan epäilyttää omat taidot tähän liittyen + jos haluaisin tohon oikeaan käteen jotain pidennystä, niin en varmaan itse osaisi tehdä. Ja ammattilainen on aina ammattilainen...

   Poista
  2. Mulla katkee aina joku kulma kynsistä heti ku hiukanki pidemmiks pääsee kynnet kasvamaan. Geelilakan kans ei oo katkennu tai lohjennu kertaakaan. Sen verran kovaksi se lakka uunissa muuttuu et ei kynnet kyllä taivu mihinkään suuntaan :D.

   Mä mietin kans jossain vaiheessa et olis ottanut geelikynnet, mut ne tulee pidemmän pääl tosi kalliiks jossei ite tee. Päätin sit kokeilla eka geelilakkoja (ostin sen Sensationailin alotuspaketin) ja tykästyin niihi sen verra paljon et hylkäsin kokonaa ajatuksen geelikynsistä. Ja ihan oikeesti on kyllä tosi helpot tehdä :). Geelilakka on vähän samanlaista ku kynsilakka, mut geelimäistä ja se vaan kovetetaan uunissa. Jos geelilakkoihin päädyt ni siinä Sensationailin paketissa on tosi hyvät ja yksityiskohtaset ohjeetkin mukana.

   Poista
 3. Tämä on kyllä hullun sievä lakka, ostin kirpalta jotenkin pian mullakin on tämä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskee kyllä minuunkin, paitsi livenä tämä on tummempi kuin kuvista oletin. Onneksi pian PP:n Eerie täyttää vaaleamman laventelin tarpeet...

   Poista
 4. Hitsi tuo lakka on upea, ei voi muuta sanoa. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3