21. maaliskuuta 2014

Clarins Opalescence


Ylellisyyden tunne on väistämätön, kun availee peilikiiltäviä samettipusseihin kätkettyjä Clarinsin meikkipaletteja. Sain tutustua merkkiin vuosi sitten, kun maahantuoja kiittii yhteistyöstä Clarinsin kesämeikeillä. Siitä lähtien olen ollut yksinomaan viehättynyt. Hellät tunteet merkkiä kohtaan syntyvät siitä, että olen vuosia kuluttanut kymmeniä ja satoja purkkeja, tuubeja ja paletteja markettikosmettiikkaa, jotka eivät ole yltäneet samalle tasolle Clarinsin laadun kanssa. Jotkut markettimeikit toimivat moitteetta, mutta Clarinsin meikit tuntuvat toimivan poikkeuksetta pakkausdesignia myöten.

Kevään 2014 Opalescence (Opalesence... Opalescene...Opalese - never mind) kokoelma vahvistaa erinomaisesti saamiani kokemuksia. Kuvassa näkyvistä kuudesta tuotteesta kolme olen ottanut päivittäiseen käyttöön hetipaikalla ja kolmea muuta en ole vielä kokeillut kasvoille :) Aika hyvä saldo minusta.

Ombre Minérale Eye Quartet Palette - 12 Vibrant Light
Joli Rouge Brilliant Perfect Shine Sheer Lipstick - 21 Pink Orchid
Instant Light Radiance Boosting Complexion Base - 01 Rose
Cream Blush - 02 Candy
Gloss Prodige - Coral Tulip
Opalescence Face & Blush Powder 
 

Kokoelmaan voi tutustua Clarins.uk:n (hienoilla) sivuilla.

// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi..// 

2 kommenttia:

  1. Clarins on merkkinä IHANA, ja tuotteet vielä ihanampia! Koko tämä Opalescence-kokoelma oli jotenkin todella mieleiseni- ja kasvopaletin kansi, uuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miustakin! :) Ja niinpä - ihana tuo simpukkamainen kansi! On viimeisen päälle ajateltu yksityiskohtia.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3