6. helmikuuta 2014

Laivastonsininen rajaus - IsaDora Ray of Light silmämeikki


Tänään esittelyssä ihanaiset Isadora Ray of Light -kevätkokoelman katseen tehostajat Colourful Eyeliner - 14 Navy Blue ja Eyelighter Contour - 82 Blue Illusion.

Rajasin silmän kauttaaltaan Blue Illusionilla, joka on pehmeä ja hyvin levittyvä, hieman kuultava vaaleasävyinen rajauskynä. Sinisyys näkyy hohtavana vivahteena; ei hyvin selkeästi vaaleaa kasvojen ihonsävyä vasten, mutta superintensiivisenä tummalla pohjalla. Vaalea sävy kirkastaa katsetta ja sitä voi käyttää esimerkiksi silmän sisänurkassa normaalin luomivärimeikin kanssa.
Yläluomelle tein kynärajauksen päälle nestemäisellä Navy Bluella laivastonsiniset "perusrajaukset", hieman kaartuen ulkonurkasta ylöspäin. Sävy on aivan täydellinen - ei lähelläkään sähkönsinistä, jolla helposti saa liian näyttävän meikin, mutta ei liian tumma hukkuakseen mustaksi. Kevyet sävytykset linereissa ovat minun maakuni, kuten olen aiemminkin huomannut erään Auberginen kohdalla.

Ripsiväriä päälle ja lopputuloksena on suhteellisen helpolla vaivalla arkimeikki raikkaalla twistillä.


Iskeekö sininen eyeliner? 

Vink! Lukijoille on luvassa pientä kivaa IsaDoralta myöhemmin ;)


// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

9 kommenttia:

 1. Oi kun hieno meikki! Sulla on kauniit silmät :)

  VastaaPoista
 2. Katjamaria, jos olisit julkkiksen kaksoisolento niin olisit ehdottomasti Inna! :D Aiheeseen liittymätön, mutta pakollinen huomio! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköisiä ja ainaki sulle sopii hyvin =)

  VastaaPoista
 4. Sininen eyeliner on vakioasukas meikkipussissa vaikka tuleekin liian harvoin sitä käytettyä! Tosi nätti sävy kyllä!

  VastaaPoista
 5. tummansininen rajaus ja tollaset neutraalit vaaleanpunaiset/persikkaiset huulet näyttää vaan niin hyvältä <3 ihan pakko hankkia toi kyseinen isadoran eyeliner!

  VastaaPoista
 6. Tykkään tosi paljon! Ja komppaan huomiostasi täydellisestä rajaussinisesta. Juuri sopivan tumma, mutta selkeästi siniseksi tunnistettava väri. Täytyy testailla näitä IsaDoran rajaustuotteita kunhan vaan pääsen myyntipisteelle :)

  VastaaPoista
 7. Voi kun tykkään! Värikäs eyeliner on kyllä helppo tapa saada jotain pientä erikoista meikkiin olematta kuitenkaan liian överi. Itse oon tykännyt käyttää violettia lineria, mutta miksei myös sininen kävis. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvännäköinen tuo sininen kajaali! Oon itekki miettiny sellasen ostamista, mutta oon epäilly et sopisko se mulle :D Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen erääseen mun projektiin! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3