19. helmikuuta 2014

huulikynien huolettomuus

"IsaDora-saaga" jatkuu...
IsaDora Ray of Light -kevätkokoelmaan kuuluvat Twist-Up Gloss Stickit kolmessa uudessa värivaihtoehdossa, joista sain testailuun kaksi sävyä. Gloss Stickit ovat kynämäisesti pakattuja hempeän kiillon jättäviä huulimeikkikyniä twist-up-ominaisuudella (eli lisää tavaraa tulee kiertämällä pohjasta). "Moisturizing Lip Filler" on kuvaus, jota IsaDora tuotteista käyttää.Tuotteen koostumus on kiinteä ja sitä todella helppo sutia huulille ilman peiliäkin, koska tuote ei voi sotkea, eikä se jätä selkeitä rajoja. Gloss Stickejä ei voi oikein verrata mihinkään aiempaan kokeilemaani, mutta kiiltopunat taitavat olla lähimpänä. Gloss Stickin koostumus on kuitenkin kevyempi ja kermaisempi ja se jättäää sävyä juuri sopivalla hentoudella. Lopputulos ei ole nestemäisen kiiltävä, vaan ennemminkin hohtavan helmiäinen ja samalla kosteutettu.


18 Opals on vaalea, jopa valkoisen helmiäismäinen sävy, joka itseasiassa taitaa tuoksua ihan vaniljalle! Opals ei ole läpinäkyvä, vaan antaa selkeästi vaaleaa sävyä huulille.12 Baby Doll on vaaleanpinkki helmiäinen, joka jättää myös yllättävän paljon persikkaista pinkkiä huulille. Baby Doll on päätynyt ihan vakkarikäyttöön, koska tuote korostaa huulia juuri sopivan hillitysti arjen käänteissä ja kosteuttavasta koostumuksesta saa minulta aina mojovat pisteet.

Baby Dollia löytyy huuliltani myös Ray of Light- kokoelman rajauskyniän esittelypostauksessa.

Gloss Stickit selkeästi kertovat samaa valon hohde -tarinaa, joka yhdistää kaunista Ray of Light -kokoelmaa.

// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi..// 

4 kommenttia:

  1. Himoitsen noita niin kauheasti :D iteltä löytyy jo ennestään yksi isadoran huulikiiltokynä ja se tuoksuu ihanasti vaniljalle.

    VastaaPoista
  2. Onko muuten Cliniquen Chubby stickit sulle tuttuja? Miten vertaisit näitä Isadoran versioita niihin? :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3