31. joulukuuta 2013

Shine Bright -talvimeikki

Shine bright like a diamond kilahtaakoon nyt teidänkin mieliinne. Jotain timanttipölyä on varmasti ollut IsaDoran tuotekehittelijöiden silmissä, nimittäin niin sparkling ja dazzling on talven koko IsaDora Shine Bright -kokoelma, joka täyttyy pinkin, violetin ja hopean sävyistä ja monimuotoisesta kimalluksesta. Kokoelman glitterisiä silmämeikkikyniä Twist-Up Eye Glosseja ja Cream Mousse Eyeshadoweja testailin aiemmin täällä.

 
Kauden smoky eyes -luomivärikvartetti 93 Pink koostuu shimmer-glitterisestä valkeasta, pinkistä ja foliomaisen kiiltävästä lilasta ja oikein intensiivisestä mattaisesta kylmän tummasta luumusta.

Halusin totetuttaa Shine Bright -meikkini omista meikkirutiineistani poiketen ja ujutin tummimman sävyn varjostuksen sijaan alaluomelle. Koko yläluomelle levitin valkean sävyn ja hennot rajaukset ripsien tyveen, sekä alas sisäluomelle tein Twist-Up Metallic Eye Penillä sävyssä 47 Pink Diamond.

Alaluomen keksipaikkeille käytin kvartetin keskitummaa liilaa, jonka säihkyminen näkyi sievästi eri valaistuksissa. Kuviin välkehtintää on niin vaikea saada.Huuliin sipaisu jotenkin super-isadoramaista kosteuttavaa huulikiiltoa eli Moisturizing Lip Gloss - 39 Pink Diamondia. Olen aiemminkin fanittanut Moisturizing Lip Glosseja ja tämäkin aavistuksen shimmerinen hailakan pinkki pääsee kyllä suosikkeihini. Jotenkin se väritön versio on silti suosikkinihuulikiiltoni kautta aikain.


Vuoden viimeinen päivä sattuu olemaan myös kihlapäivämme, joten meikki ei ole ainoastaan uuden vuoden tarkoituksiin :) Viettäkäähän tekin ihana uudenvuoden aatto! Siunattua vuotta 2014 sinulle lukijani! 
// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

14 kommenttia:

 1. Mielettömän upea meikki, sopii ruskeille silmillesi ja vaalealle ihollesi mahtavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Iho on kyllä vaalea kuin lakana :D Tuntuu, että harvat meikkisävyt oikeasti sopivat minulle. Violetti tuntuisi käyvän kivasti :)

   Poista
 2. Mikä kaunein kuva tuo viimeinen! Sopii sulle hyvin tämä lookki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sain aika pitkään odottaa sopivaa päivänvaloa näihin kuviin, kun tuntui olevan niiin musta päivä taas.

   Poista
 3. Kaunis meikki. Hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää tulevalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää uutta vuotta sinullekin, kiitos kommenteistasi <3

   Poista
 4. Jee! Superia kun laitat meikkikuvia! Näyttää todella hyvältä ja sopii sulle kuin valettu, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos! Musta tuntuu, että meikkini ovat aina samanlaisia ja että pitää aina meikata niin voimakkaasti kuviin, ettei niitä kehtaa livenä pitää :) Mutta kiitos rohkaisusta, jospa panostaisin meikkikuviin jatkossa!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3