6. joulukuuta 2013

IsaDoran glittersimmut

IsaDoran juhlakauden 2013 meikki on nimeltään Shine Bright (linkistä pääsee IsaDoran sivuille juhlalookin tuotteiden esittelyyn). Nimi sopii tuotteisiin kuin nenä päähän, sillä säihkyntää ja kimalletta ei todella jää puuttumaan.

Sain kokeiltavaksi kokoelman meikkejä, joista swatchaan IsaDora Twist-Up Eye Glossin sävyissä 01 Oyster ja 02 Brown Sugar, sekä IsaDora Cream Mousse Eye Shadow'n sävyissä 22 Marble ja 32 Stardust.
 

Twist-Up Eye Gloss on paksukärkinen luomivärikynä, joka levittyy helposti luomelle jättäen kiiltävän, vähän läpikuultavan sävyn, joka kimaltelee. Koostumus on aavistuksen voidemainen ja pigmentti hyvä. Kynää saa esiin pyörittämällä päädystä. Rasvoittuville luomille suosittelen pohjustustuotetta. Kun huulille on kerran huulikiilto, miksei silmille olisi silmäkiiltoa?

Levitin kynää suoraan ylä- ja alaluomelle ja häivytin kevyesti sormella rajoja. Mielestäni Twist-Up Eye Gloss peittää kuvauksestaan huolimatta kiitettävästi, etenkin tummempi Oyster-sävy. Kolmen tuotteen silmämeikeissä on lisäksi ripsiväri ja musta sisärajaus.

2,5g01 Oyster

  
02 Brown Sugar


Cream Mousse Eye Shadow on moussemainen luomiväri, jossa on voimakas pigmentti ja herkullinen miniglitterkoostumus. Väri on helppo levittää pienellä sudilla, jolla saa halutessaan myös alarajaukset riittävän tarkasti maalattua. Lopputulos on metallinen ja taatusti sädehtivä (sparkling on oikea sana). Jos moussea häivyttää kannattaa silmänaluset ja poskipäät suojata kunnon puuterikerroksella tai tehdä silmämeikki kokonaan ensin, ellei halua koko kasvoilleen glitterviimeistelyä.

17,60€ | 2,1ml32 Stardust


22 Marble


Nämä mousset ovat kyllä loistotuote talviseen juhlameikkiin. Usein tulee suosittua mustia juhlamekkoja, jolloin meikkiin tekee mieli laittaa ripaus väriä. Käytän lähes yksinomaan ruskeita luomivärejä, joten tällaiset kimaletelevat väripiristeet tekevät pienellä ekstralla meikistä heti monta astetta partymman. Ainoa miinus tulee siitä, että mousse kestää vain 6 kuukautta avattuna, sitten se kuivahtaa - ei toki käyttökelvottomaksi, mutta selkeästi hankalammaksi työstää.

Mutta, millainenkohan lumikeijupölyhärdelli saataisi aikaan, jos moussella vuoraisi ripsetkin? :o

Löytyykö teidän meikkipusseista glitteriä missään muodossa?

 
// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset! Kaikki on simppelisti luomivärillä, ripsarilla ja rajauksella toteutettuja :)

   Poista
 2. On kyllä kivannäköisiä. Etenkin pikkujouluihin tykkään laittaa näyttävämpää luomille. Tosi kauniisti oot meikannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, pikkujoulukauden piristykset :) Kiitos!

   Poista
 3. Oi kivan näköisiä, varsinkin tuo Stardust! Kauanko meikki pysyi silmillä? Minulla on vähän semmoinen käsitys, että tuonlaiset karkaavat luomivakoon ja paakkuuntuvat aika nopsasti, vaikka käyttäisikin pohjustusta :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa yllättävän hyvin mousset pysyivät. Tein erääseen gaalaan Marblella pohjan ja varjostukset tummalla luomivärillä, niin hyvin pysyivät koko illan. Yritän saada tilaisuudesta kuvia myös blogiin, ei nimittäin järjestäjänä tullut ehdittyä kuvailla omia meikkejä :)

   Eyeglossit kertyivät kyllä jonkun verran luomivakoon, mutta eivät niin että olisi ilmettä häirinnyt (omat luomeni tosin koostuvat lähinnä luomivaoista, joten luomen muotokin varmasti vaikuttaa). Kunnon silmämeikin pohjustajalla saa varmasti pysyvän meikin.

   Poista
 4. Noi twist up eyeglossit näyttää mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilmaan :) Eyeglossien etuna on helppo häivyttäminen ja nopea levittyminen. Niistä kimalteista nyt puhumattakaan :3

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3