3. heinäkuuta 2012

uusi koti

Kuun vaihteessa kerrostalojen pihoilta voi bongata entistä enemmän runkopatjoja, tv-tasoja ja pahvilaatikoita raahailevia nuorukaisia. Tänä kesänä paikkakunnallamme useampi pariskunta on löytänyt uuden kodin ja me olemme yksi heistä :) Omassa elämässä tuntuu tapahtuvan jatkuvasti ja paljon, joten en ole ehtinyt fiilistellä, saati kertoa muutosta mitään. Tässä kuitenkin istun, uuden asuntomme keittiön pöydän ääressä, pahvimukissa ensimmäisen aamun kahvi sateen ropisten leppoisasti ikkunalautoihin ja mietiskelen mitä ihanuuksia uuteen kotiin saamme kehitellä.


Mikä tekee tästä entistä kivempaa, on se, ettei asunto ole meille entuudestaan vieras. Mieheni serkkuineen asutti tätä kolmiota poikamiesaikoinaan, kunnes kumpikin paukaisi naimisiin. Me ehdimme ratkaisevat puoli vuotta ennemmin ja muutimme ensimmäiseen omaan asuntoomme. Siihen harmaaseinäiseen muovimatto-opiskelijaluukkuunkin ehti tulla voimakas tunneside... mutta kyllä ihanat ikkunapenkit, tummapuinen laminaatti ja lisähuone tekee tästä uudesta paljon viihtyisämmän. Asunto on kaiken lisäksi suvun omistuksessa, joten jonkinlaisia muutoksia pintoihin saa tehdä.


Kovasti himottaisi pörhältää heti Kuopioon tulleeseen Ikeaan ja hamstrata kaikkea uutta ja kivaa pientä sisustusta, mutta oikeasti pyrimme säästämään isompiin tärkeisiin hankintoihin. Meillä on muutenkin hieman kallis maku, joten ihan kuukauden opintotuella ei meidän asuntoa sisusteta. Olemme vielä vähän sellaisia "pakko saada tällainen ennenkuin tää tulee muotiin ja kaikilla on sit tällainen!"-tyyppejä.  

Omat kalusteet ja pikkuesineet tekevät kodin <3
Eipä tässä muuta kuin sisustusta suunnittelemaan, pohtimaan hankintoja ja miettimään mihin kalusteet ja esineet sijoitetaan :) Uuden kodin myötä on luvassa myös muuta elämäntaparemonttia.

7 kommenttia:

 1. "Uuden kodin myötä on luvassa myös muuta elämäntaparemonttia"

  ..Oletko raskaana? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En :P tarkoitus on vain pyrkiä liikkua enemmän ja syödä terveellisemmin.

   Poista
 2. Kuvia kämpästä! Vähä laajempia siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin tarkoituksella vain yksityiskohdista kuvitusta, koska tämä ei ole lähellekään tässä pahvilaattiomeressä valmis :) tarkoitus on syksyn mittaan parannella sisustusta, joten sitten on luvassa enemmän ja tarkempia otoksia.

   Poista
 3. Oi ihanaa! Varmasti aivan ihana päästä uuteen ihanaan kotiin! Jäin myös pohtimaan tuota viimeistä lausetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihanaa, odotan sisustusta ja Ikea-reissua innolla ;) Viimeinen lause viittasi tosiaan vain uuteen puhtiin aloittaa terveellisemmät elämäntavat :D

   Poista
 4. thaikku sisustuslehtikin on päässyt kuvaa :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3