9. heinäkuuta 2012

day 20: water marbled


Michelle Nailcolor B23 vaaleankeltainen lakka
Michelle Nailcolor M32 sinivioletti lakka
IsaDora Wonder Nail 193 Pure Coral (punaiselta näyttävä)
Skin Food 0760 (tai 0160) mintunvihreä lakka

En ollut näihin erityisen tyytyväinen ruttujen ja niin erilaisten kynsien vuoksi, mutta vesimarmorikynsissä ne annettakoon vaivannäkönsä ja uniikkiutensa vuoksi anteeksi, tai ainakin minä annan :D Nyt pääsen kynsilakkahaasteessa seuraavaan lohkoon nimeltään inspiraatio.

Kynsilakkahaasteen 20. päivä.

4 kommenttia:

 1. nää on ollu hauskoja nää siun kynsijutut, innolla ootan tätä viimestä osioo :) Ja ootkos muuten kuullu magnetic-kynsilakoista? Lakkauksen jälkeen laitetaan magneetti kynnen päälle niin se tekee raitoja/aaltoja lakan pintaan. Testasin juuri ja tuli aika hauska lopputulos! Ei liian raidallinen, mutta kivasti sävyeroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiitos :D nää miun on aika amatöörejä verrattuna moniin muihin... Joo, oon lukenut siitä magneettilakasta blogeista, kivannäkösiä kuvioita tulee. Mut sitä vissiin ei saa kovin kirkkaissa tai pastellisissa sävyissä? Tai kaikki mitä oon nähnyt on olleet jotain tummia vihreän, sinisen tai violetin sävyjä :)

   Poista
 2. Joo mieki jäin vähän harmittelee värivalikoimaa, ei ainakaan kyseisessä liikkeessä ollu ku tummia sävyjä, tykkäisin itekki enempi kirkkaista, mut tää hopeinen toimii ihan kivasti:) jospa ne tekis joskus muitaki värejä :P
  Ja ei siun amatöörisyys haittaa ku siulta löytyy riittävästi luovuutta;)

  VastaaPoista
 3. namnam ihanat nämäkin. Kiva huomata että joku tosiaan tekee tutoriaaleja myös vähän lyhyemmille kynsille :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3