4. kesäkuuta 2012

uusi tukka parempi mieli

Harvoin on puolta vuotta hurahtanut edellisestä kampaajakäynnistä, mutta tänä keväänä sekin mahdollistui.  Harakanpesään tuli säyvjä ja ripaus villiyttä, josta saa kyllä eleganttiakin ilmettä.  Kyseessä on kai jonkinasteiseksi muoti-ilmiöksikin venynyt ombre hair eli liukuväritukka.

Ennen

Et kai sinäkään haluaisi kantaa tällaista reuhkaa päässäsi? 
(asiaan kuuluva angstinen ilme ja ankeat sävyt)

Jälkeen 

Elämä kukoistaa kirkkauttaan uutukaisen ombretukan kanssa.
Tilaa sinäkin omasi!


Olen niiin rakastunut tähän sävy-yhdistelmään. Minulla ei ole koskaan ollut tuollaista toffeensävyistä hiusta, se näyttää niin kivalta tummia vaatteita vasten. Kaivattua vaihtelua tasaiseen ruskeaan. Hatunnosto myös kampaajalleni Sannalle SK Unikista (=Joensuun paras kampaamo), joka toteutti toiveeni yhdellä käsittelykerralla (väri ja vaalennus). Pituuksia hyvästeltiin pari senttiä, mutta yllättävän paljon se antoi terveyttä (kiiltävän värin lisäksi) hiukseen.


7 kommenttia:

 1. Ihanat! Mulla oli kanssa joskus tumman tukan aikoina liukuvärjätty (lähes oranssi) latva, kutsuin sitä inkkaritukaks. Upeesti sopii sulle. :)

  Niin ja mitä tulee Rachel Bilsoniin, niin mä tykkään seurailla myös sen meikkityyliä, kun silläkään ei nuo luomet hirveästi näy. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vielä lisätä, että osaatko koodata vai miten saat noi kuvat vierekkäin ja muutenkin hallitun näköisesti blogiin? :) Vai onko se joku asetusasia.. Ite vaan aina turhaannun, kun en saa kuvia kivasti blogiin.

   Poista
  2. Kiitos! :) Laitan yleensä kaksi kuvaa vierekkäin valmiiksi kuvankäsittelyohjelmalla ja siihen vaan tuollaisen valkoisen tilan väliin, niin näyttää kuin ois kaksi kuvaa vierekkäin. Asettelun kanssa on aina mullakin joku ongelma, kun haluaisin isoja kuvia, mutta myös hallittua asettelua.

   Poista
 2. Mitäh, kasvaako siun hiukset noin nopeasti! :O
  Eikös ne olleet paljon lyhemmät vielä tovi sitten.... Hui ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai ne kovin nopeasti kasva, syksyllä leikkasin pituukset pois ja kyllähän siinä joku 8 kuukautta kasvateltiin :) Vähän turhauttaa vaan tuo kasvattaminen kun menee niin huonoon kuntoon latvat. Pakko aina napsia samaan pituuteen kuten nyt.

   Poista
 3. Ihanat hiukset!! Ja kaunis olet sinäkin :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3